EURO 2016

Örülhet Wales, aggódhatnak a portugálok?

  • hatharom.com

Szerdán Portugália Wales ellen lép pályára a franciaországi Európa-bajnokság elődöntőjében, ám egy nappal a nagy meccs előtt több aggodalmokra okot adó hír is napvilágot látott. Az oddsok viszont még nem mozdultak.

Az Európa braziljaiként emlegetett portugálok úgy jutottak el az Eb legjobb négy csapata közé, hogy a rendes játékidőben öt döntetlent értek el, az egyenes kieséses szakaszban pedig két hosszabbításos mérkőzést is sikerrel vettek, sőt, a lengyelek ellen egy büntetőpárbajt is  nyertek.

A portugálok nem játszottak jól idáig, éppen ezért óriási erőfeszítésekbe telt, hogy bejussanak az elődöntőbe, a jelek szerint pedig a hosszú szezon végén a sztárjátékosok fizikai állapota nem éppen ideális.

A keddi edzésen például Cristiano Ronaldo volt kénytelen kényszerpihenőt tartani, a Real Madrid klasszisa a bal térdének állapotával nem volt elégedett. A portugálok edzését figyelemmel kísérő sajtósok szerint Ronaldo 9 percet töltött a kispadon, de a csapat orvosával nem konzultált eközben, így valószínűsíthető, hogy olyan komoly probléma azért nincs a korábban is rakoncátlankodó térddel.

Más a helyzet a másik Real-sztárral, Pepével, aki hétfőn nem is tudott tréningezni, kedden pedig külön edzett a társaktól a válogatott fizioteraputájának felügyelete mellett. Ha nem Eb elődöntőről lenne szó, az izomsérüléssel bajlódó védő biztosan nem is lépne pályára, így viszont vélhetően összedrótozzák a Wales elleni meccsre.

[1695476] 2016-07-06 21:00:00 Portugália - Walesx

Hiába a fáradt sztárok, a fogadóirodák továbbra is úgy gondolják, hogy Portugália jut majd tovább ebből a párharcból, hiszen Ronaldóék döntős szereplése 1.52-es, míg Gareth Bale-ék továbbjutása 2.35-ös szorzóval fogadható a   -n. 

[1695476] 2016-07-06 21:00:00 Portugália - Walesx;