Wimbledon

Páros meccsek terítéken a vasárnapi tenisz-kombin

Ha már vasárnap is lesz Wimbledonban tenisz, akkor megpróbáljuk kifosztani a bukmékereket.

Rae/Smith-Makarova/Vesnina
Tipp: Makarova/Vesnina
Odds: 1.14 @ TippmixPro

A párosoknál valakik még az első körös meccsüket fogják játszani, ilyen például a tavalyi döntős Ekatyerina MakarovaJelena Vesznyina duó. Az orosz kettős még egyéniben is versenyben van, sőt mindketten pályára lépnek a mai napon, de ez aligha lesz befolyásoló tényező, ugyanis a kettős terheléshez jól hozzá vannak szokva. Ellenfelük egy hazai páros, Jocelyn Rae és Anna Smith lesz. A brit lányok évek óta együtt játszanak, de az ITF-szintről nem igazán tudnak előrelépni. Wimbledon természetesen a legfontosabb versenyük az évben, de sem tavaly, sem tavalyelőtt nem tudtak maradandót alkotni. Pechjükre most is kemény ellenfelet kaptak, akik ellen egyszerűen nincs meg a tudásuk, hogy legyőzzék őket.

Keys/Stephens-Babos/Svedova
Tipp: Babos/Svedova
Odds: 1.20 @ TippmixPro

Babos Timiék esélyeit már korábban kiveséztük, és továbbra is úgy gondoljuk, hogy ez a mérkőzés abszolút nekik áll. Sloane Stephens és Madison Keys egyaránt érdekelt egyesben, nekik a páros csak púp a hátukra. Előbbi ráadásul játszani is fog a mai napon és várhatóan Szvetlana Kuznyecova ellen egy kiélezett, ki-ki meccset vív majd. Veszélyes, amikor két jó egyes játékos összeáll - erre mondjuk jó példa Babosék párosa -, de az amerikai lányok nem szoktak párosban brillírozni, ezért nem is tartunk tőlük. 

Kravchuk/Molchanov-Klaasen/Ram
Tipp: Klaasen/Ram
Odds: 1.14 @ TippmixPro

Konstantin Kravchuk és Denys Molchanov a selejtezőből verekedték fel magukat, majd kihasználva a jó sorsolást, egy pokoli szoros meccsen tovább verekedték magukat. Egyikük sem egy nagy tudású páros játékos, nem valószínű, hogy a krémhez tartozó Raven Klaasen - Rajeev Ram duó ellen lesz bármi esélyük, főleg úgy, hogy a dél-afrikai-amerikai kettős nagy formában érkezett Wimbledonba.

Tenisz, Wimbledon - kombinált szelvény - a     szorzói alapján
Kezdés Mérkőzés Tipp Odds
16:20 Rae/Smith-Makarova/Vesnina Makarova/Vesnina 1.14 @ TippmixPro
15:35 Keys/Stephens-Babos/Svedova Babos/Svedova 1.20 @ TippmixPro
12:30 Kravchuk/Molchanov-Klaasen/Ram Klaasen/Ram 1.14 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 1.56