Átigazolás

Közel a Chelsea-hez a magyarok ellen is gólt szerző támadó

33 millió fontért igazolhat Michy Batshuayi a Marseille-től a londoni klubhoz.

Első meccsén alig két percet töltött a pályán Michy Batshuayi az Európa-bajnokságon, máris gólt szerzett. Sajnos az ominózus találat éppen a magyar válogatott ellen született a nyolcaddöntőben, így mi annyira nem örültünk, hogy Európa egyik legkeresettebb támadója a kontinenstornán is letette a névjegyét. A 22 éves belga után már érdeklődött a West Ham és  Juventus is, ám őket még elutasította a Marseille, a hírek szerint azonban a Chelsea-nek már igent mondanak majd.

A L'Equipe értesülése szerint Batshuayi 33 millió font ellenében kerülhet Franciaországból a londoni klubhoz, amely Didier Drogba 2004-es csapatváltása óta a legnagyobb összeg a klub életében. Az átigazolás pontos részletei egyelőre még nem ismertek, de a becsült vételár mellett azt is lehet sejteni, hogy a játékos öt évre ír alá Antonio Conte együtteséhez.

Ezzel egyébként hosszú csatárkeringő érhet véget, hiszen Roman Abramovics együttesét korábban összeboronáltál Alvaro Morátával, valamint régi játékosukkal, Romelu Lukakuval is.

Batshuayi az előző idényben 17 bajnoki gólig jutott, míg a teljes idényben 50 mérkőzés alatt 23-szor talált be.