Európa Liga

Kondás egy 42 éves játékosra hívta fel a figyelmet

18 játékossal indult útnak San Marinóba a Debrecen, amely csütörtökön az Európa Liga selejtezőjének 1. fordulójában a La Fiorta együttesének vendége lesz.


A dvsc.hu beszámolója szerint Takács Tamás sérülés miatt nem tartott a Lokival, Horváth Zsolt pedig már teljes értékű munkát végez, de még nincs bevethető állapotban, így ő is itthon maradt. 

Az utazó keret
Bozidar Radosevic, Verpecz István; Aleksandar Jovanovic, Nagy Zoltán, Dusan Brkovics, Mészáros Norbert, Szatmári Csaba, Ferenczi János, Mészáros Karol, Ognjen Djelmic, Varga József, Szakály Péter, Danilo Szekulics, Holman Dávid, Ludánszki Bence, Tisza Tibor, Kulcsár Tamás, Geoffrey Castillion

"Ellenfelünk keretében főleg olasz és San Marinó-i játékosok találhatók. Damiano Tommasi személyében egy korábbi olasz válogatott labdarúgó is erősíti a csapatot. Ugyan már 42 éves, de bizonyára sokat tud még segíteni csapatának - fogalmazott csapata honlapjának Kondás Elemér, a Loki vezetőedzője. "Próbálják játszani a futballt, az olasz csapatokra jellemző taktikát alkalmaznak, vagyis szervezetten védekeznek, és abból próbálnak kontrákat indítani, ezért mindig résen kell lennünk. Döntő lesz, hogy labdaszerzés után milyen gyorsan tudunk a kapujuk elé érni. Ebből a párharcból mindenképpen szeretnénk továbbjutni, addig nem foglalkozunk a következő ellenféllel. Bízom abban, hogy kellően frissek leszünk, és jó teljesítményt tudunk nyújtani. Lesznek hiányzók, mert Takács Tamásra sérülés miatt nem számíthatunk, illetve Horváth Zsolt már a csapattal edz, de még nincs bevethető állapotban, így ő sem utazik velünk" 

A csütörtöki mérkőzésnek óriási favoritja a Debrecen, hiszen a fogadóirodák mindössze 1.05-ös szorzót kínálnak a hajdúságiak győzelmére, a háromgólos vendégsiker is csupán 1.55-ös szorzóval fogadható. 

Háromesélyes fogadás    
La Fiorta Döntetlen Debrecen
22.00 9.00 1.05
[2256717] 2016-06-30 20:30:00 La Fiorita Montegiardino - Debrecenx;