Tipp

Irreális odds az Eb-n, csapjunk le rá

  • varin

Szerintem minimum egál az esélye Portugálinak és Lengyelországnak a továbbjutásra. A bukik szerint nem...

Hosszas gondolkodás után sem jöttem rá, mégis miért favorit Portugália Lengyelországgal szemben. Nem elég ráadásul, hogy favoritok a luzitánok, toronymagas favoritok. Akkor pedig jöhet a kontrázás.

Egyik csapat sem győzött meg különösebben arról, hogy helye lenne a legjobb nyolc között. A lengyelek mindössze egyetlen kapott góllal, ám csupán hármat rúgva vannak a nyolcaddöntőben, míg a portugáloknak egyszer sem sikerült nyerniük a rendes játékidőben, pedig az ellenfeleik közül csupán Horvátország képvisel nagyobb játékerőt. Ellenük már nem is nagyon működött a "ha meglátjuk a kaput, azonnal lőjünk" taktikájuk, hiszen az addigi 23-as meccsenkénti lövésátlag után Horvátország ellen csupán ötször kísérleteztek.

A polák védelem az egyik legerősebb a teljes tornán, a portugál támadójáték azonban ötlettelen, egysíkú, gyenge. Ronaldóék lengyel kaliberű csapatot évente egyszer vernek meg, így én inkább Lewandowskiékra szavazok, ahol ha Milikék megtanulják végre kihasználni a helyzeteiket és végre jó felé pattannak a labdáig, akkor meglepetés születhet. Legalábbis a bukik szerint meglepetés...

hatharom.com-tipp: Lengyelország jut tovább
Odds: 2.50
Tét: 4/10
Eddig éri meg: 2.30
[1695472] 2016-06-30 21:00:00 Lengyelország - Portugáliax;