EURO 2016

Ezt várjuk mi - tippek Belgium ellen

  • hatharom.com

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk a Magyarország-Belgium Eb-nyolcaddöntőt, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt néhány órával megkérdeztük tippmestereinket, mit várnak ők a találkozótól.

Varin

Emberi ésszel kvázi felfoghatatlan lenne, ha sikerülne egy olyan csapatot kivernie a magyar labdarúgó-válogatottnak, amelyben ott van Hazard, De Bruyne, Lukaku, Courtois... Mérföldekkel nagyobb bravúr lenne, mint mondjuk a portugálok vagy egy horvát csapat legyőzése. Ugyanakkor megfogható csapat, a védelmük nem stabil, nincsen jobbhátvédjük sem. Nem akarok túlzottan pesszimista lenni, de nem hiszem, hogy itt bármi esélyünk lenne. Ez már más kategória, a belgák útja pedig ki van kövezve a döntőig. Ne legyen igazam, de itt lesz vége az álmainknak. Az 1.70-es oddsra pedig már le is csaptam a Protipp-ben.

Tomihmv

A felek között hatalmas a különbség, de ezt mondtuk a portugálok vagy az osztrákok ellen is, aztán mégsem kaptunk ki tőlük. A továbbjutás óriási dolog lenne, azonban ez az Eb már bebizonyította, hogy egyik válogatott sem legyőzhetetlen. Így kimenetelre nem érdemes szerintem fogadni, gólokra viszont annál inkább, mert egyik csapat védelme sem stabil, a kontrákat viszont mindkét fél kiválóan játssza meg. Szerintem minimum két találat biztosan születik a találkozón, amely eseményre 1.45-szörös pénzért lehet fogadni a    -n.

Cipolla

A portugál meccsen úgy éreztem, hogy ki fogunk kapni, de a 3-3 után már nem tudom leírni a mieinket a belgák ellen sem. Annyira együtt van ez a csapat, hogy egy kis szerencsével simán benne lehet a továbbjutás. Láthattuk a belgákat, hogy felállt védelemmel szemben komoly gondjaik vannak. Mi pedig stabilak leszünk hátul, aztán várnunk kell egy pontrúgásra, és 1-0-ára nyerünk. A pontos végeredmény 10.25-ös oddson fogadható a TippmixPro-n.

Cesc18

Tény, hogy a portugálok ellen is azt mondtuk, hogy nagy a különbség a két csapat között és ehhez képest egy bravúros 3-3-at értünk el, ugyanakkor mindig nem fogunk két megpattanó gólt rúgni, és olyan bombát sem, amit Gera eresztett el. Ez persze nem von le semmit a fiúk érdemeiből, de azt gondolom, a belgák ellen ez kevés lesz. Eddig elég gyatra nyolcaddöntőket láthattunk, viszont most nem egyenlő erők harca lesz. Nyomni fognak Hazard-ék, és ha nem is nagy arányú, de magabiztos győzelmet várok tőlük. Én eddig elsősorban a sárgákban és a szögletekben utaztam. Ezen a meccsen minimum 10 sarokrúgást várok, már a portugálok is rengeteget harcoltak ki ellenünk, a belgáktól is ezt várom. Tördelnünk kell a játékot, ami jó néhány lapot eredményezhet, így kifejezetten tetszik 1.65-ért (TippmixPro), hogy mi kapunk többet.

Andersson04

Hasonlóan az eddigi nyolcaddöntőkhöz, ezen a találkozón is kevés gólt várok. Ha gyorsan vezetést is szereznek a belgák, nem fogunk egyből kitámadni, hanem türelmesen kivárni, így kevés találatra számítok (gólok száma 2,5 alatt - 1.45@   ). Félidőben könnyen lehet döntetlen az eredmény (1.95), azonban ilyen magas szorzón már megéri rakni a belgákat a rendes játékidőben is (1.75).

Noemail

A magyar csapatnak ma reálisan csak akkor van esélye a belgák ellen, ha addig védekezik, amíg csak bír, majd ha úgy adódik, akkor egy kontrából gólt szerez. Persze már egy döntetlen is hatalmas bravúr lenne honfitársainktól, de érzem annyira fegyelmezettnek ezt a csapatot, hogy ha 90 percig nem is húzzák ki kapott gól nélkül, az első 45 percet valószínűleg igen (első félidő döntetlen - 1.95@  ).

Kövesd az egész napos élő szöveges tudósításunkat, és ne maradj le a Magyarország-Belgium találkozó egyetlen fontos momentumáról sem!
[1695461] 2016-06-26 21:00:00 Magyarország - Belgiumx;

 

euro-2016