EURO 2016

A németek visszavághatnak a szlovákoknak

  • hatharom.com

Négy hete a szlovákok 3-1-re nyertek Németországban, a vasárnapi második Eb-nyolcaddöntőben viszont Joachim Löwéknek áll a zászló.

A németek hozták a kötelezőt, vagyis megnyerték a C-csoportot. Ugyanakkor nem olyan simán, mint ahogyan azt a közvélemény várta, hiszen Joachim Löwék a három meccsükből "csak" kettőt nyertek meg, a lengyelek ellen mindössze gól nélküli remire futotta erejükből. A védelemre abszolút nem lehet panasz a Nationalelfnél, hiszen gólt sem kaptak a három ütközet alatt, a támadók is jól muzsikáltak összességében, de speciel amennyi helyzetet elpuskáztak az északírek ellen, azzal Európa-bajnokságot lehetne nyerni.

A szlovákok meglepetésre vereséggel rajtoltak az Eb-n, hiszen kikaptak Walestől, aztán viszont bravúrral legyőzték az oroszokat. A csoport utolsó meccsén 0-0-s döntetlent hoztak össze az angolokkal, ami azt jelentette, hogy befértek a négy legjobb csoportharmadik közé, vagyis bejutottak az egyenes kieséses szakaszba. Északi szomszédaink mutatott játéka felemás volt, hiszen minden meccsen volt kiváló periódusuk, ugyanakkor pocsék is, ráadásul a csapategységek között nagyon sokszor nem volt meg a kellő összhang.

[1695459] 2016-06-26 18:00:00 Németország - Szlovákiax

Mindkét edző valamennyi játékosára számíthat vasárnap délután, hiszen Joachim Löwnek és Ján Kozáknak sincs eltiltott vagy sérült labdarúgója.

Ki jut tovább?    
Németország Szlovákia
TippmixPro@1.15 TippmixPro@4.70

A két fél legutóbb négy hete találkozott Augsburgban, amikor is Szlovákia hatalmas meglepetésre 3-1-re tudott nyerni. Ám a mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a legnagyobb német sztárok nem léptek pályára, vagyis gyakorlatilag egy B-csapatot sikerült legyőzniük Marek Hamsíkéknak.

Ez a találkozó tehát biztosan más lesz, hiszen ezúttal már mindenki játszik Löw együttesében, és az eddig látottak alapján nem lenne meglepetés, ha egy igen egyértelmű találkozó kerekedne ki a történetből, vagyis szerintünk Németország magabiztosan, legalább két találattal legyőzi Szlovákiát vasárnap délután.

Németország-Szlovákia
hatharom.com-tipp: Németország -1 (európai hendikep)
TippmixPro@2.20
[1695459] 2016-06-26 18:00:00 Németország - Szlovákiax;
euro-2016