EURO 2016

Magyarország ma csak nyerhet!

Félelem nélkül léphetünk pályára ma este Toulouse-ban, vesztenivaló ugyanis nincs.

Irigylésre méltó helyzetben vannak Dzsudzsák Balázsék, ha ma ugyanis 10-0-ra kapnak ki Belgium legjobbjaitól, akkor is nemzeti hősként fogadja majd őket mindenki idehaza. A fantasztikus Eb-menetelés közepette azonban egyre merészebb és merészebb álmaink lehetnek, most éppen a világ második legjobb válogatottját, Belgiumot kellene kiütni a nyeregből, hogy a legjobb nyolc közé kerüljünk.

"Megérdemelten vagyunk a legjobb 16 között és nagyon boldog vagyok. Továbbra is meg kell tartanunk jó formánkat, csak a hibákat mellé ki kell javítanunk. A saját erősségeinkre kell fókuszálni, stabilan védekezni és élni a lehetőségeinkkel.

[1695461] 2016-06-26 21:00:00 Magyarország - Belgiumx

Nem én mondtam a belgákra, hogy aranygeneráció, de valóban Európa topcsapataiban játszanak a játékosaik és rangos trófeákat is nyertek. A tornán mérkőzésről mérkőzésre fejlődtek, éppen ezért hatalmas kihívás lesz számunkra a legyőzésük. Nyugodt vagyok, tudom, mi kell a sikerhez és a játékosaim is tudják. Készen állunk" - nyilatkozta Bernd Storck.

A másik oldalon Marc Wilmots szövetségi kapitányt nem zavarja az esélyesség terhe. "Nagyon erős védelme van a magyaroknak, de olyan szituációkat kell teremtenünk, hogy a pálya utolsó harmadában egy-egy elleni szituációkat is megoldjanak a játékosaim."

A fiatal tréner elárulta, ki lehet a belgák kulcsembere. "Élvezi a futballt, újra mosolyog. Kezdeményezően futballozik, elkéri a labdát, örül, hogy a pályán van. Sok mindenen keresztül ment már, de most újra mosolyog a pályán, és ezt jó látni" - mondta De Bruyne-ről.

Kövessétek ÉLŐ felvezetésünket a nyolcaddöntőről!

A mérkőzés előtt a legnagyobb kérdőjel talán Fiola Attila játéka, ám vélhetően a Puskás Akadémia hátvédje nem tudja vállalni a játékot, így ismét Juhász Roland lesz a középső védő, Lang Ádám pedig a jobbhátvéd. A belgáknál a korábban duplázó Lukaku lehet az ék, míg ezúttal is Yannick Ferreira-Carrasco kap lehetőséget a középpályán, nem pedig Fellaini.

Mint a legtöbb külföldi portál, mi is szoros meccset várunk. Ha meg tudjuk állítani a kezdeti belga rohamokat és egy kis nyugodtságot kap ezáltal a csapat, bármire képesek lehetünk az ingatag belga védelem ellen. A Vörös Ördögök ellen öngyilkosság a defenzív futball, ezért úgy véljük, legalább egyszer mi is betalálunk.

hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro @2.30
[1695461] 2016-06-26 21:00:00 Magyarország - Belgiumx;