EURO 2016

Megjósolhatatlan ki nyeri az első nyolcaddöntőt?

  • hatharom.com

Két veretlen válogatott csatájával rajtolnak a nyolcaddöntők, Svájc és Lengyelország is kiváló védekezésében bízhat.

Svájc az A-csoport második helyéről verekedte be magát a legjobb 16 csapat közé, a románok és a franciák elleni döntetlen mellett az újonc Albániát sikerült legyőznie. A helvét válogatott nem kápráztatta el a semleges szurkolókat, hiszen 2-1-es gólkülönbséget hozott össze a három meccsen. Stabil mezőnymunka, javítani való helyzetkihasználás és rendkívül fegyelmezett védekezés jellemezte idáig a csapatot.

A lengyel válogatott Németország mögött végzett a C-csoportban. Robert Lewandowskiék kapott gól nélkül hozták le a csoportkört, három meccsen két győzelmet és egy döntetlent értek el, a hét szerzett pontot pedig mindössze két rúgott góllal kaparták össze. Jellemzésként hasonlóakat írhatunk le Lengyelországról, mint tettük azt Svájcról, így két hasonló stílusú és felfogású csapat csatájára kerül majd sor.

[1695458] 2016-06-25 15:00:00 Svájc - Lengyelországx

A lengyel csapatból az első számú kapus Wojciech Szczesny játékára kevés az esély, rajta kívül Bartosz Kapustka eltiltott, a többi alapember azonban bevethető. Svájc soraiban nincsenek maródiak és eltiltottak sem.

Ki jut tovább?    
Svájc Lengyelország
TippmixPro@1.90 TippmixPro@1.80

A két együttes utoljára 2014 őszén egy barátságos meccs keretein belül találkozott egymással, akkor Lengyelországban 2-2-re végeztek a felek. Az erőviszonyok alapján most is döntetlen közeli eredmény várható, hiszen a bukmékerek teljesen háromesélyesként ítélik meg ezt a találkozót.

Ráadásul ezúttal még gólokat sem várnak, hiszen a 2,5 gól alatti opció mindössze 1.35-ös szorzóval fogadható! Ezek után nehéz megmondani, mi a jó tipp erre a nyolcaddöntőre, de az ilyen esetekben ajánlatos elkerülni a bukik csapdáját és szembemenni a várakozásokkal.

Svájc - Lengyelország
hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro@2.25
[1695458] 2016-06-25 15:00:00 Svájc - Lengyelországx;
euro-2016