EURO 2016

Nem lesz meglepetés az Eb-n - Cristiano Ronaldo

  • hatharom.com

Cristiano Ronaldo nem tett le arról, hogy megnyerje az Eb-t Portugáliával, a bukik azonban már a horvátok ellen is esélytelenebbnek látják őket.

Mint ismert, Portugália az F-csoportban Magyarország és Izland mögött csak a harmadik helyen végzett és jutott tovább a nyolcaddöntőbe, így szombat este a spanyol-verő Horvátország ellen lép pályára. A magyaroknak két gólt lövő Cristiano Ronaldo a Times of Indiának arról beszélt, hogy reményei szerint nem lesz meglepetés az Eb-n és egy nagycsapat ül majd fel Európa trónjára. 

"Nem hiszem, hogy meglepetés lesz az Eb-n, a csoportmérkőzések során még láthattunk ilyet, de  a nagy országok csapatai mindig odaérnek a döntőbe" - fogalmazott CR7, aki a horvátok elleni nyolcaddöntőben 50 százalék esélyt ad csapatának. 

"Nem minden csapat képes legyőzni Spanyolországot, de ismerjük az erősségeinket és amikor találkozunk egyenes a szemükbe kell néznünk. Készen állunk" - mondta a szombati nyolcaddöntő kapcsán a támadó, aki abban is hisz, hogy Portugália megnyerheti az Európa-bajnokságot. 

Ki jut tovább?    
Horvátország Portugália
TippmixPro@1.75 TippmixPro@1.90

"Elég jó csapatunk van hozzá, a játékosaink a világ legjobb ligáiban játszanak, szóval miért ne? Nagyon együtt kell lennünk a pályán és remélhetőleg a szerencse is velünk lesz. Jó játékosok alkotják a csapatot és van egy jó edzőnk, hinnünk kell magunkban. Mindig elmondom, hogy az az álmom, hogy nyerjek egy nagy tornát a hazámmal. Nem egyszerű, de megtörténhet. Számos trófeát nyertem már, a legnagyobbat, amit csak lehet, de címet nyerni a válogatottal az mindig különösen fontos. Ez egy óriási álom, amit szeretnék megvalósítani" - fogalmazott Ronaldo. 

Hogy Portugália megnyeri az Eb-t és Ronaldo álma teljesül-e az nemsokára kiderül, mindenesetre ehhez először le kellene győzniük szombaton Horvátországot. A bukmékerek szerint háromesélyes a mérkőzés, de egy hajszállal a horvátokat hozták ki esélyesebbnek, akiknek továbbjutása 1.75-ös szorzón fogadható. 

[1695456] 2016-06-25 21:00:00 Horvátország - Portugáliax;
2016-06-25;50
2016-06-26;50
2016-06-27;50