Copa América

Áldozatra várnak Messiék

Kolumbia és Chile összecsapásain a gólokban és a lapokban sem szokott hiány lenni.

Az idei Copa América egyik döntőse már ismert, Argentína játszi könnyedséggel múlta felül a házigazda Egyesült Államokat. A mérkőzés igencsak egyoldalúra sikerült, persze ez az Albiceleste formáját látva senkit nem lepett meg. Lényegesen kiegyenlítettebb elődöntő vár azonban ránk csütörtökön hajnalban, Dél-Amerikai jelenleg négy (vagy három?) legerősebb válogatottjából kettő találkozik egymással.

Ha már kiegyenlítettség, ezt hihettük a Mexikó-Chile negyeddöntőn is. A chileliek botladoznak Sampaoli távozása óta, Mexikó viszont kitűnő évet tudhat maga mögött. No, ehhez képest Eduardo Vargas vezérletével vágott egy hetest Chile a közép-amerikaiaknak. A nem várt eredmény azt jelenti, Chile a tornán négy meccsen már tizennégy gólnál jár. "Nem tartjuk magunkat favoritnak. Jól játszottunk Mexikó ellen, de pontosan tudjuk, hogy Kolumbia ellen nehezebb dolgunk lesz. Felesleges lenne túlságosan örömködni a Mexikó elleni mérkőzés okán, az már a múlt. Csak előre nézünk, és pontosan tudjuk, mit kell tennünk Kolumbia ellen" - nyilatkozta a mesternégyesig jutó Eduardo Vargas.

[2156864] 2016-06-23 02:00:00 Kolumbia - Chilex

Persze Kolumbia sem szűkölködik, három csoportmeccsen hat gólt lőttek, de Peru ellen csak büntetőkkel jutottak tovább Jamesék. Baccáéknak azonban eggyel kevesebb sztárra kell figyelniük, Arturo Vidal ugyanis begyűjtötte második sárgáját, így nem léphet pályára Chicagóban. "Tudjuk, milyen sokat jelent Vidal a csapatnak, de nagyon sok remek játékosuk van rajta kívül is. Igaz, hogy egyenként is remek sztárok alkotják a csapatukat, de inkább az egységben rejlik az igazi erejük" - nyilatkozta a Milan támadója, aki az újságírók érdeklődésére elmondta, rendbe jött a sérülése, vállalja a játékot csütörtökön.

[2156864] 2016-06-23 02:00:00 Kolumbia - Chilex;5

Az elmúlt években ez a párosítás rendre chilei sikert hozott, az utóbbi tíz évben csupán egyszer, 2012-ben tudott nyerni Kolumbia. Szintén jellemzőek a gólgazdag mérkőzések, hiszen az utolsó nyolc meccsen 29 gól esett. De azok sem lőnek mellé, akik a lapokra fogadnak, olyannyira, hogy az utolsó tíz meccsen nem kevesebb, mint tizenkét piros lapot mutattak fel a bírók. A paprikás hangulat tehát garantált, de szerintünk gólokban sem lesz hiány.

hatharom.com-tipp: 2.5 gól felett
TippmixPro @2.15
[2156864] 2016-06-23 02:00:00 Kolumbia - Chilex;