Bajnokok Ligája

A Fradi játék nélkül juthat tovább

Orosz Pál eloszlatta a kételyeket: amennyiben a Korcét kizárják, nem kell játszania a magyar bajnoknak.

Mint arról beszámoltunk, a Bajnokok Ligája második fordulójának sorsolásán a Ferencváros útjában az albán Skenderbeu Korcét sodorta a szerencse. Az ellenfél azonban bundavádak miatt nem biztos, hogy indulhat a kupasorozatban, a döntés néhány hét múlva várható. A találgatás azonban már elkezdődött, hiszen közel sem egyértelmű, hogy az albán bajnok kizárása esetén a második helyezett Lokomotiv indulhat-e a BL-ben vagy pedig "erőnyerő" lenne a Fradi. A kérdésre Orosz Pál, a klub vezérigazgatója válaszolt.

Van egy jó szelvényed? 

Töltsd fel a Tippics-be, most különösen megéri! A Portugália elleni Eb-meccsünket tartalmazó nyertes szelvény egy magyar válogatott mezt érhet. A részletekért látogass el a Tippics oldalára!

"Most beszéltem a Skënderbeu és az UEFA képviselőivel, akiktől megtudtam, hogy amennyiben elmarasztalják az albán klubot, úgy játék nélkül megyünk a harmadik fordulóba. Összességében egyébként örömteli, hogy elkerültük a papíron erősebb ellenfeleket, ugyanakkor nem megyünk nagy mellénnyel Albániába, hiszen tavaly a Željezničar ellen is kiderült, hogy nem minden a papírforma. Érdekes nagyon ez a helyzet, hiszen úgy kell felkészülnünk ellenfelünkből, hogy az sem biztos, hogy játszunk egymás ellen. Izgalmas várakozásnak nézünk elébe."

Az első mérkőzést július 12-én vagy 13-án, a visszavágót pedig július 19-én vagy 20-án rendeznék.

[2256662] 2016-07-19 20:00:00 Ferencváros - Skenderbeux;