EURO 2016

5000-szeres oddsért játszotta meg a kiesésünket

A magyar válogatott gyakorlatilag továbbjutott a franciaországi Európa-bajnokságon a legjobb 16 együttes közé, a Portugália elleni szerdai találkozót akár edzőmeccsként is felfoghatjuk. Vagy mégsem?

Kattints a képre az eredeti szelvény megtekintéséért!

Az Eb-n a legjobb tizenhat közé a hat csoport első két helyén végző válogatotottak mellett a legjobb négy csoportharmadik kerül. A számunkra érdekes lehetésges szcenáriókról ide kattintva olvashatsz részletesebben!

Azzal, hogy két forduló után négy ponttal áll válogatottunk az F csoport élén, minden várakozásunkat felülmúlóan szerepel. Az is eldőlt ezzel, hogy legrosszabb esetben harmadik helyen végzünk csoportunkban. Mivel Albánia biztosan mgöttünk helyezkedne el a csoportharmadikok összevetésében, csak úgy eshetünk ki, ha a B, a C a D és az F jelű négyesben harmadik helyen végző alakulat egyaránt jobb mutatókkal rendelkezik válogatottunknál.

Ehhez a futballistenek legaljasabb összeesküvésén túl az is kell, hogy Cristiano Ronaldo a strandpapucsa helyett a góllövő cipőjét csomagolja be a böröndjébe, és Király a lepkés kesztyűjét húzza fel Lyonban.

Golszerzo nicknevű olvasónk nem volt rest, és összeállította a kiesésünket eredményező szelvényt, amelyhez többek között olyan eredmények szükségeltetnek, mint a mieink nagy arányú veresége Portugália ellen, Írország többgólos sikere az olaszok ellen vagy a németek északírek elleni blamája.

A közel 5000-szeres odds behúzása esetén válnának rémálmaink valósággá, amivel egymillió forintot kaszálna "szerencsés" felhasználónk. És ha bejön, elmegy nyaralni - írja a szelvény alatti kommentjében. Ezúton kívánjuk neki, hogy nyaralás helyett a nyolcaddöntőnkön szurkoljon.

Ha Neked is van egy jó szelvényed, töltsd fel a Tippics-be, most különösen megéri! A Portugália elleni Eb-meccsünket tartalmazó nyertes szelvény egy magyar válogatott mezt érhet. A részletekért látogass el a Tippics oldalára!