Átigazolás

Liverpooli sztárok szerződhetnek Törökországba

Mario Balotellit és Martin Skrtelt is hírbe hozták egy-egy török csapattal. Az olasz átigazolása a valószínűbb.

Martin Skrtel és Mario Balotelli is létszám felettivé vált Liverpoolban, így könnyen elhagyhatják a Mersey partját. Az olasz válogatott támadó esetében egyértelműbb a helyzet, hiszen Jürgen Klopp már korábban is leszögezte, nem tart igényt a balhés támadóra, akinek a milánói kölcsönszerződés sem jött össze.

"Felajánlottam Mariót a Besiktasnak, most pedig várom a választ. De úgy hiszem, az üzlet megszületik majd, hiszen a klub elnöke korábban jelezte, szeretné szerződtetni Balotellit" - nyilatkozta Mino Raiola, a játékos ügynöke.

Szintén Isztambulba kerülhet Balo egykori csapattársa, a jelenleg az Eb-n szereplő Martin Skrtel is, aki iránt a Fenerbahce érdeklődik. "Három csapat is szeretné szerződtetni Martint, a Galatasaray, a Besiktas és a Fener. A játékos megfontolja majd a lehetőségeit és az Eb után dönt a sorsáról. De annyit elárulhatok, nem állunk messze az üzlet megkötésétől a Fenerrel."

Mint azt Karol Csonto, a játékos ügynöke elmondta, nem csak Törökországból van ajánlata a 31 éves bekknek. A pletykák szerint Olaszországból a Roma és az Inter látná szívesen soraiban, míg a Bundesligából a Wolfsburg ajánlott neki szerződést.

A dolog azért pikáns egyébként, mert Skrtel tavaly júliusban írt alá egy új, három évre szóló szerződést, ám Klopp mester már vele sem számol stabil kezdőként.