EURO 2016

Izland az élre lőtte hazánkat

  • hatharom.com

1-1-re végzett a csoportunkban Portugália és Izland, ezzel az élen áll válogatottunk az F jelű kvartettben.

A mieink csoportjának esti meccsével zárult az első kör a foci Eb-n, minden válogatott bemutatkozott ezzel. A portugálok és izlandiak összecsapása számunkra azért is volt különösen érdekes, mert hátralévő két csoportellenfelünket most láthattuk élesben játszani.

Nagyon jó kis meccs kerekedett ki az összecsapásból, az első félidőben a portugálok domináltak, több nagy helyzetet is kialakítottak, és Nani közelről szerzett góljával megérdemelten vonulhattak előnnyel a pihenőre.

A második félidő elején szinte a semmiből egyenlített Izland, egy jobbról érkező beadásra érkezett menetrendszerűen Bjarnason, és kapásból egyenlített. 

Ezután szinte felborult a pálya, a portugálok Ronaldo vezérletével kapujukhoz szögezték a lelkes szigetlakókat, akik végig állták a sarat, és elloptak egy pontot a jóval esélyesebb portugáloktól. A döntetlen közel négy és félszeres pénzt fizetett a   -n. Tippünk, miszerint legalább három gól születik a meccsen, sajnos nem jött be, úgy néz ki, ezen az Eb-n is inkább underre érdemes fogadni. Az első tizenkét meccsből mindössze kettőn esett három gól, a másik tíz találkozón egy vagy két gól született, jól járt tehát eddig, aki a két és fél gól alatti fogadásokat játszotta.

Ami a csoportunkat illeti, az első forduló után jó ránézni a tabellára, ugyanis két pont az előnyünk a második helyezett Portugália és Izland előtt, ami több mint biztató a folytatásra nézve.

[2148259] 2016-06-14 21:00:00 Portugália - Izlandx;
161819