Protipp

Remekül rajtoltunk az Eb-n

Habár az összkép nem lett pozitív, az Eb-re leadott tippjeink szinte tökéletesen sültek.

Elrajtol az Eb, tippmestereink is megélénkültek. A két héttel ezelőtti csendes időszak után most 19 tippel próbálkoztak tippmestereink, melyből tízet sikerült behúznunk. Az összesített mérleg ugyan negatív, de a labdarúgó Eb-t sikerült jól kezdenünk.

A héten Cipolla végzett a legnagyobb pluszban, aki +5.25 egységet hozott két Eb-tippjével, de hozzá hasonlóan Andersson04 sem hibázott, aki szintén a kontinensviadallal szerzett szép pluszt a felhasználóknak. Összesen hét tippet adtak fel tippmestereink a már negyedik napja zajló tornára, ebből pedig öt be is zöldült. Van azonban okunk bosszankodni, hiszen varin négyes kötése egy 90. perces góllal úszott el csupán, amely több, mint húsz egységet hozott volna.

A hét legtöbbet nyerő szelvénye végül így is varin nevéhez fűződött, aki +4.4 egységet nyert az Argentína-Chile mérkőzéssel.

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippmesterek akár az utolsó percekben is publikálhatják tippjeiket, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

Tippmestereink természetesen rendületlen lelkesedéssel igyekeznek megosztani legjobb tippjeiket a felhasználókkal a továbbiakban is. Akik bíznak rutinos tipstereinkben, iratkozzanak fel a Protipp emailes szolgáltatására!