Heti műsor

Kezdődik az Európa-bajnokság!

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A hét eseményei

Pénteken kezdetét veszi a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság, a nyitótalálkozón a házigazda franciák a románokkal mérik össze tudásukat. Az összecsapás esélye Franciaország, a    -n 1.30-szoros pénzért fogadhatunk a hazaiakra.

Szombaton Albánia-Svájc, Wales-Szlovákia és Anglia-Oroszország ütközeteket, míg vasárnap Törökország-Horvátország, Lengyelország-Észak-Írország és Németország-Ukrajna meccseket rendeznek. A találkozókkal és magával a tornával is bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad majd le.

[1695419] 2016-06-10 21:00:00 Franciaország - Romániax;

A Copa Américán kedd hajnalban egy gigarangadót rendeznek, hiszen Argentína Chilével csap össze. A felek a legutóbbi dél-amerikai tornán a döntőben csatáztak, amikor is a rendes játékidőben, sőt még a hosszabbításban sem esett gól, a büntetőket pedig Arturo Vidalék lőtték jobban, így a chileiek nyerték a tornát. A bukmékerek szerint Lionel Messiéknek összejöhet a visszavágás, hiszen a magyar online fogadóirodában 1.90-szeres pénzért fogadhatunk a kék-fehérekre. Ezen az összecsapásán kívül még 11-et rendeznek a héten, amelyekkel bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com.

[2156797] 2016-06-07 04:00:00 Argentína - Chilex;

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten a válogatott barátságos mérkőzésre, a Copa América ütközeteire, illetve az Európa-bajnokság találkozóira lesz érdemes fogadni. Az MLB-ben óriási dömping lesz, míg az NHL-ben és az NBA-ben folytatódik a döntő. Természetesen szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!