NB I

Újabb volt válogatott távozott Debrecenből

Lázár Pál három évig futballozott a Lokiban, ám most a szerződése lejárta előtt távozik a Cívisvárosból.

Újabb meglepő távozót jelentett be nemrég a Debrecen labdarúgó-csapata. Bódi Ádám Videotonba szerződését követően most Lázár Pál, a jobbhátvéd sem maradt a csapatnál, holott nemrég úgy nyilatkozott, nagyon várja a bajnoki rajtot és feltöltődve tért vissza.

"Minden évben megvannak a céljaink. Az elmúlt évben sikerült elérnünk az Európa-liga-szereplést, és a következő szezonnak is hasonló céllal vágunk neki. Reméljük, a lehető legjobb eredményt érjük majd el" - nyilatkozta május végén. Ekkor még azt olvashattok a DVSC hivatalos oldalán, hogy a nyáron lejáró szerződés ügyében a felek már leültek egyeztetni.

Ehhez képest azonban Lázár még a június végéig tartó szerződését sem tölti ki, a klub és a játékos azonnali hatállyal felbontotta a 28 éves védő szerződését, így szabadon igazolhatóvá vált. Mint azt a klub honlpaján olvashatjuk, a DVSC menedzsmentje dolgozik a csapat megerősítésén, a nemrég szerződtetett Danilo Szekulics mellett tárgyalnak egy macedón válogatottal, Milovan Petrovikjjal.

Lázár 2013-tól futballozott annál a Debrecennél, ahol gyerekként nevelkedett. A válogatottba Egervári Sándor többször is behívta, igaz, 2011 óta nem sikerült a keretbe kerülnie.