Felkészülés

Ekkora oddsért csak megverjük a világbajnokot, nem?

A magyar csapatra akár tízszeres szorzóval is lehet fogadni a világbajnok német csapat elleni felkészülési találkozón.

Biztosan sokan emlékeztek még arra a bizonyos 12 évvel ezelőtti barátságos meccsre, amikor az Eb-re készülő német válogatottat Kaiserslauternben lepte meg a magyar együttes. Az 1954-es vb-döntő 50 éves évfordulája alkalmából rendezett találkozón az MTK legendás csatára, Torghelle Sándor kétszer is mattolta Oliver Kahnt, győzelemhez segítve ezzel a Lothar Matthäus vezette magyar válogatottat.

 

Így döngöltük legutóbb földbe a németeket

Szinte napra pontosan 12 évvel később újra összecsap a két válogatott az Eb-re való felkészülés jegyében, és ismét német szakvezetővel a kispadon viccelnénk meg a germánokat. Legnagyobb örömünkre ezúttal a mieink számára is fontos állomás lesz a szombati összecsapás, ugyanis Bernd Storck csapata számára az utolsó felkészülési mérkőzés következik az Ausztria elleni Eb-meccs előtt. A világbajnok német együttes elleni mérkőzésre természetesen már fogadhatunk a netes bukmékereknél és a magyar állami fogadóirodánál is.

   
Németország Döntetlen Magyarország
1.32 4.85 8.30

És tulajdonképpen nem is adnak rossz oddsot az irodák arra, hogy vereséget szenvedünk a Nationalelf ellen, hiszen az 1.32-es odds a világ legerősebb válogatottja esetén igencsak hízelgő. Ámde Joachim Löw együttese nincs kirobbanó formában, az utolsó hat találkozójából négyet elveszített, néhány napja még Szlovákia legjobbjai is felülmúlták Götzééket.

Németország#ger-germany#7

 

A két szövetségi kapitány már kihirdette az Eb-keretét. IDE kattintva megnézheted Bernd Storck csapatát, míg ITT Joachim Löw 23 résztvevőjét találod.

A két válogatott legutóbb 2010-ben játszott egymással, akkor a német csapat Podolski, Gómez és Cacau góljaival 3-0-ra nyert a Puskás Ferenc Stadionban, míg Németországban legutóbb 2004-ben találkoztak a felek, akkor - a már említett - rettegett Torghelle Sándor egymaga kivégezte a Kahn, Hamann, Ballack, Bobic és Klose fémjelezte válogatottat.

Ami az örökmérleget illeti, magyar szempontból deficites, hiszen a 32 mérkőzésből 10-10-12 magyar szemszögből az állás.

Magyarország#hun-hungary#6
[2184414] 2016-06-04 18:00:00 Németország - Magyarországx;