Heti műsor

Főpróbát tart a válogatott

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Főpróbát tart a válogatott.

A hét rangadói

Szombaton Németország legjobbjaival küzd meg a magyar labdarúgó-válogatott meg barátságos felkészülési találkozó keretén belül, méghozzá Gelsenkirchenben. A találkozó esélyesei egyértelműen nem mi vagyunk, de még szerencse, hogy nem számít, hogy milyen eredménnyel ér véget az ütközet. A mutatott játék viszont már annál inkább, hiszen ez az ütközet lesz együttesünk főpróbája a jövő héten kezdődő, franciaországi Európa-bajnokságra. A bukmékerek még nem közölték szorzóikat a találkozóra, de mihelyst kihozzák azokat, azonnal jelezzük a hatharom.com olvasói számára.

[2184414] 2016-06-04 18:00:00 Németország - Magyarországx;

A héten kezdetét veszi a Copa América Centenario, vagyis a jubileumi dél-amerikai torna. A felek ezúttal az Amerikai Egyesült Államokban mérkőznek meg, és a szokásostól eltérően 16 együttes csatázik az aranyéremért, hiszen a CONCACAF zóna hat válogatottja is meghívást kapott a jeles eseményre. A sorozat favoritjának Argentína számít, a    -n 2.90-szeres pénzért fogadhatunk a kék-fehérekre.

Az első fordulóban rögtön bődületes rangadókat rendeznek, hiszen a csoportok legerősebbnek taksált együttesei egymás ellen kezdenek, vagyis USA-Kolumbia, Brazília-Ecuador, Mexikó-Uruguay és Argentína-Chile meccset rendeznek péntektől. A találkozókkal és magával a tornával is bővebben foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad majd le, ami a jubileumi Copa Américát illeti.

[2156779] 2016-06-04 03:30:00 USA - Kolumbiax;

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten a megannyi válogatott barátságos mérkőzésre, illetve a Copa América ütközeteire lesz érdemes fogadni. Az NB II-ben eldől az összes lényegi kérdés, révén, hogy az utolsó fordulót rendezik a másodosztályban. Az MLB-ben óriási dömping lesz, míg az NHL-ben és az NBA-ben megkezdődik a döntő. Természetesen szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!