Roland Garros

Murray Isnert is könnyedén lelépheti

Íme a Roland Garros vasárnapi játéknapjának tutija, lutrija és legnagyobb értékkel kecsegtető tippje a férfi meccsekre.

A nyolcadik játéknap tutija

Egyre nehezebb dolgunk van, hiszen vasárnaptól már a nyolcaddöntős küzdelmek következnek, és csupán négy férfi mérkőzést rendeznek. A második kiemelt Andy Murray és a címvédő Stan Wawrinka továbbjutásában vagyunk a legbiztosabbak. A svájcinak jósolunk egy kicsit nehezebb meccset, ő a szerb Viktor Troickivel csap majd össze. Déli szomszédunk abszolút kihozta a maximumot ebből a tornából, hiszen két jó nevű játékost, Grigor Dimitrovot és Gilles Simont is kiütötte. Wawrinka már más kaliber, ha eddig nem betlizett a helvét, akkor most sem fog, megint borzasztó nehéz lesz őt megállítani. Troickinek egyébként ez lesz az ötödik Grand Slam-nyolcaddöntője, a korábbi négy alkalommal egyszer sem sikerült nyernie. Nem gondoljuk, hogy most fogja tudni borítani a papírformát.

Viktor Troicki-Stan Wawrinka
Hatharom-tipp: Wawrinka nyer
TippmixPro @ 1.10

A nyolcadik játéknap legnagyobb értékkel kecsegtető tippje

A kanadai Milos Raonic szépen menetel, viszont a Janko Tipsarevics, Adrian Mannarino, Andrej Martin trió ütősnek finoman szólva sem nevezhető. Hozzájuk képest még a spanyol Albert Ramos-Vinolas is komoly szintugrás lesz ezen a borításon. A 28 éves hispán teniszező soha nem szerepelt még ilyen jól Grand Slam-tornán, és nem azért, mert a tudása nincs meg hozzá, sokkal inkább mentálisan nem volt elég erős. Most viszont összeállt nála minden, verhető ellenfeleket is kapott, és ezúttal sikerült élnie a lehetőséggel. Ez a meccs már abszolút bónusz számára, minden mindegy alapon játszhat, a nyomás nem rajta lesz. Olyan tenisze van salakon, amivel ideig óráig a top 10 dolgát is képes megnehezíteni, ez pedig éppen elegendő lesz az overhez. 

Milos Raonic-Albert Ramos-Vinolas
Hatharom-tipp: 36.5 játék felett
TippmixPro @ 1.80

A nyolcadik játéknap lutrija

Ahogyan fentebb említettük, Andy Murray továbbjutásában biztosak vagyunk, sőt ismét egy szettveszteség nélküli sikert prognosztizálunk neki. Ivo Karlovic ellen már sokkal összeszedettebb volt, és most a horváthoz hasonlóan, ismét egy nagy szervással találkozik John Isner személyében. Az amerikai elég kemény meccseken van túl, salakon nem megszokott tőle az effajta menetelés, bár nem ez az első, hogy eljutott a nyolcaddöntőig Párizsban. Most viszont már a nagy adogatás és az egy-két nagy tenyeres nem lesz elegendő, sokkal több kellene Murray ellen, ami abszolút nincs meg benne. A brit pokolian jól fogad, a lassú salakon pedig nem lehet őt letolni a pályáról. Egyébként az, hogy nincs nagy meleg és szárazság, szintén nem Isnernek kedvez, hiszen így még lassabb körülmények között játszanak. Kis odafigyeléssel, a fontos pontoknál koncentrációval ezt is 3-0-ra húzhatja a szigetországi.

John Isner-Andy Murray
Hatharom-tipp: Murray 3-0
TippmixPro @ 1.65

Aki gondolja megjátszhatja a három tippet kombiban is, ami 3.27-szeres pénzt ér a    nál. Oszd meg véleményed a mérkőzésekkel kapcsolatban hozzászólásban vagy fórumunkon a tenisz-kibeszélőben, a további tippjeinket pedig keresd a Protipp-rendszerben!