Real Madrid

Emery válthatja Zidane-t, ha bukják a BL-döntőt

A pletykák szerint a Sevilla sikeredzője ülhet le Zizou helyett a Real Madrid kispadjára.

Unai Emeryt, a Sevilla Európa Liga-győztes trénerét már szóba hozták több nagycsapattal is, ami nem is véletlen, a kontinens egyik legkeresettebb edzőjévé vált a múlt heti sikerének köszönhetően. És mivel Zidane sorsa egyáltalán nem biztosított a Real Madrid élén, elképzelhető, hogy egy balul sikerült BL-döntőt követően éppen Emery váltja majd a francia mestert a Blancóknál.

Szerinted melyik csapat nyeri 2016-ban a Bajnokok Ligáját?x;

"Nagyon boldog vagyok, nagyon élvezem, amit csinálok, minden nap tanulok valami újat. Szeretek itt dolgozni, büszke vagyok a játékosokra, a szurkolókra és a stábomra. Ugyanakkor nem nyertünk még semmit sem, a legjobbunkat kell nyújtsuk, hogy meglegyen a serleg. Ha lefújják a szezont, meglátjuk, hogyan tovább, ami engem illet" - nyilatkozta nemrég Zidane.

Habár egyelőre csak pletykaszinten merült fel az Emery-Real dolog, kétséges, hogyan fogadnák a Madridnál, ha a csapat valóban kudarcot vallana Milánóban, mert bár ez azt jelentené, idén nem nyer trófeát a Királyi Gárda, ezért mégis inkább Rafa Benítezt teszik felelőssé a szurkolók.

   
Real Madrid Döntetlen Atlético Madrid
2.42 3.00 3.00

Emeryt nemrég az angol Everton is megkörnyékezte, amely csapat Roberto Martinezt pótolná honfitársával, ám José Castro, a Sevilla elnöke cáfolta, hogy beosztottja távozna a nyáron Andalúziából.

[2217817] 2016-05-28 20:45:00 Real Madrid - Atlético Madridx;