Bajnokok Ligája

Ezt várjuk az BL-döntőtől - tippel a hatharom.com

  • hatharom.com

Tippmestereinket és szerkesztőinket kértük fel a tippelésre a Real Madrid-Atlético Madrid meccs kapcsán.

Tomihmv

Személy szerint egy hasonló mérkőzésre számítok, mint amilyet a felek 2014-ben, Lisszabonban játszottak. Vagyis egy küzdős, harcos, lapokban nem, helyzetekben viszont szűkölködő találkozóra van kilátás. Gyakorlatilag a gól nélküli döntetlen is benne van a pakliban, sőt, számomra kisebb meglepetés lenne, ha nem 0-0-val érne véget a találkozó. Azonban egy döntőben ilyesmire lutri fogadni, viszont lapokra megérheti, ahogy előbb is említettem. A két évvel ezelőtti fináléban hét sárga lap került kiosztásra, ami most is megismétlődhet. Egyrészt hiába vezeti angol bíró a döntőt, Mark Clattenburg nem igazán tolerálja a kemény játékot, a dumát meg pláne nem, ami viszont borítékolható, hogy végig lesz. Másrészt a felek idei bajnoki meccsei is igen paprikásak voltak, hiszen hét, illetve tíz sárga lap került kiosztásra. Vagyis a     által kínált határt "megcsinálhatják" a felek, avagy úgy vélem, hogy több, mint 6,5 sárga lap kerül kiosztásra a mérkőzésen.

varin

Elfogulatlanság teljes hiányában tudok csak gondolni erre a meccsre, szívem egyértelműen az Atlético felé húz. Lehet ezt a csapatot nem szeretni, lehet ekézni Simeonét a játékstílus miatt, lehet mondani rá, hogy nem játszik szép futballt, de azt nem, hogy ez a futball ne lenne őszinte és férfias. Ez a klub nem vásárolgat 50-60 milliókért sztárokat, hanem túléli, hogy minden évben lerabolják. Idén is ez a helyzet. Egy lesajnált Fernando Torres, egy szinte a semmiből feltűnő Griezmann, egy még Courtois-nál is jobb teljesítményt nyújtó Oblak - ezzel a maggal érte el azt Simeone, amit. Ha van megérdemelt BL-siker, akkor ez most az lenne, Cholo munkájának megkoronázása.

Ami a meccset illeti, gólgazdag, izgalmas, szórakoztató futballt ne várjunk, betonkemény foci várható, amihez dukál az angol játékvezető is. A fogadóirodák természetesen kevés gólt várnak és Real-sikert, ami valóban a papírforma. Én inkább csak arról vagyok meggyőződve, hogy nem lesz sima mérkőzés, akár 0-0-val is végződhet a 90 perc. A legtetszetősebb opció számomra a "mindkét félidőben kevesebb, mint 1,5 gól lesz", így akár egy 1-1 is beleférhet. Ennek a szorzója 1.90 a   -n.

mr.blonde

Az ilyen egymeccses döntőknél gyakran borul az előzetesen vázolt forgatókönyv, de az Atlético Madridnál fegyelmezettebb csapat talán a világon nincs, így pedig kiindulhatunk abból, amit Matracosoktól idáig láttunk. Simeone nem fogja meghazudtolni önmagát, a Real ellen nem is lehet borítani a bevált taktikát, ha területeket engednek Ronaldónak, akkor elúszhat a döntő. Így viszont a szokásos képletet várom, masszívan és precízen védekező Atléticót, és támadóbban felépő, de a védekezésre szintén nagyon figyelő Real Madridot. A labdabirtoklás terén a blancók fölényét várom, ebből következik, hogy több sarokrúgásra nyílhat esélyük, ha pedig az első gólt az Atlético szerezné meg, akkor csak tovább javulnak a tipp esélyei. Az én tippem a BL-döntőjére: Melyik csapat végez el több szögletet - Real Madrid@1.70.

[2217817] 2016-05-28 20:45:00 Real Madrid - Atlético Madridx;