Kosárlabda

Kialakulhat a döntő párosítása

  • hatharom.com

A Körmend - Szolnok és az Atomerőmű-Albacomp párharc is eldőlhet a 4. mérkőzésen, ugyanakkor ha pénteken a pályaválasztó csapatok megnyerik a mérkőzést, vasárnap következhetnek az ötödik, mindent eldöntő csaták.

A vártnál is sokkal paprikásabbra sikeredett a Körmend és a Szolnok elődöntős csatája, amely balhéktól sem volt mentes idáig. A párharcban három meccs után 2-1-re vezet a Szolnok, így ha az Olaj nyerni tud pénteken, lezárhatja az elődöntőt. A két csapat legutóbb szombaton találkozott ebben a felállásban, és akkor a hajrában a Tisza-partiak a maguk javára fordították a mérkőzést és 80-73-re meg is nyerték azt. Kedden viszont csak 5 pontot tudott közé rakni a bajnok, így ezúttal is szoros mérkőzésnek lehetünk majd tanúi. A bukmékerek is hasonlóan gondolkoznak, hiszen nagyon közel van egymáshoz a két csapat szorzója, a Körmend sikere 1.90, az Olaj győzelme 1.70-es szorzón fogadható a    -n. 

Háromesélyes fogadás    
Körmend Szolnok
1.90 1.70

A másik elődöntős párharcban az Alba Fehérvár vezet 2-1-re, így az Atomerőmű az életben maradásért lép pályára hazai környezetben. Bár a nyomás igen nagy a hazaiak vállán, az Albacomp az utóbbi négy tolnai kirándulása alkalmával egyaránt vereséget szenvedett, ez pedig mindenképpen az Atom mellett szól. A bukik is úgy vélik, hogy a paksiak a favoritok, hiszen 1.65-os szorzón fogadhatunk a győzelmükre a fehérváriak kettes oddsával szemben. 

Háromesélyes fogadás    
Atomerőmű Alba Fehérvár
1.65 2.00