Bajnokok Ligája

Beárazták Ronaldót, de Griezmannal kaszálhatunk

Szombaton Milánóban rendezik a Bajnokok Ligája döntőjét, ahol a két madridi gigász, a Real és az Atlético feszül egymásnak. Az előzetes várakozások alapján óriási feszültségre és taktikai csatára van kilátás, ahol egy-egy villanás dönthet a trófea sorsáról. De vajon ki lesz a nyerőember?

Ahogy azt már az egyenes kieséses szakaszban is láthattuk, a    kínálatában természetesen a Bajnokok Ligája döntőjére is elhelyezhetjük tétjeinket a mérkőzés gólszerzőire. A királyi gárda soraiból három, míg a Matracosok közül két játékost emeltek ki a bukmékerek.

A blancóknál természetesen a BBC került középpontba, azaz Cristiano Ronaldo, Karim Benzema és Gareth Bale lehet a nyerőember a fogadóiroda szerint. A legkisebb szorzót nyilván a portugál gólvágó kapta, de még Ronaldo góljával is komolyat kaszálhatunk, hiszen 2.25-öt kínálnak rá a bukik - viszont az sem fizet rosszul, ha nem talál a kapuba. Ronaldo kapcsán nem árt megjegyezni, hogy nincsen 100 százalékos állapotban, miután a keddi edzésen összeütközött csapattársával, Daniel Carvajallal. 

Karim Benzema góljára már közel háromszoros pénzt fizetne a magyar buki, ami nem véletlen, hiszen a francia a tavasz vége felé elzárta a gólcsapot, a Bajnokok Ligájában pedig utoljára decemberben, a Malmö elleni csoportmérkőzésen tudott eredményes lenni. Hasonlóan árazták be Gareth Bale-t is, aki ebben a Bajnokok Ligája-idényben mindössze egy gólt szerzett, ugyanakkor a walesi már döntött el finálét a Real javára, ki tudja, talán szombaton újra ő lesz a döntő faktor. 

Gólszerzők - Real Madrid    
  Igen Nem
Cristiano Ronaldo 2.25 1.50
Karim Benzema 2.70 1.35
Gareth Bale 2.90 1.30

Az Atlético soraiból csak két játékost emelt ki a fogadóiroda: Antoine Griezmannt és Fernando Torrest. Nem véletlen, a francia a Barcelona elleni negyeddöntőben és a Bayern München elleni elődöntőben is nyerőembernek bizonyult, előbbinek kettő, utóbbinak egyszer vette be a kapuját. Griezmann kapcsán sokan már az Aranylabdát emlegetik, ami talán elsőre meredeknek tűnhet, ugyanakkor ha a Bajnokok Ligája-döntőt is eldöntené, jelentősen javulnának az esélyei. Ismerve az Atlético Madrid taktikai hadrendjét, elsősorban Griezmanntól várhatjuk a gólt, gólokat, ehhez képest a 2.70-es szorzó egészen barátinak tűnik. Ékpárja, Fernando Torres döntött már el Európa-bajnoki finálét, rutin terén kevesebb csatár áll nála jobban a világon, az ő döntős góljára pedig 3.20-as szorzón fogadhatunk. 

Gólszerzők - Atlético Madrid    
  Igen Nem
Antoine Griezmann 2.70 1.35
Fernando Torres 3.20 1.25

A szombaton 20 óra 45 perckor kezdődő Real Madrid - Atlético Madrid Bajnokok Ligája-döntőről élő szöveges tudósítással jelentkezik a hatharom.com

[2217817] 2016-05-28 20:45:00 Real Madrid - Atlético Madridx;

 

Szerinted melyik csapat nyeri 2016-ban a Bajnokok Ligáját?x;