Bajnokok Ligája

Egyértelmű, kinek szurkolok a döntőben - Dani Alves

A Barcelona hátvédje a két madridi csapat összecsapásán az esélytelenebbnek szurkol majd.

Korábban már a Barcelona bolgár klublegendája, Hriszto Sztoicskov kifejtette, az Atlético Madridnak szurkol majd a BL-fináléban, ha már egykori csapata nem lehet ott a döntőben. Az aranylabdás játékos ezt kissé sértő módon tette meg, az egyik publikált képén ugyanis megtaposott egy Real-mezt, a másikon pedig madridi címerrel ellátott disznókat postolt a Twitteren. Dani Alves, a katalánok hátvédje szerencsére nem követte a legenda példáját, ő csak szimplán annak a csapatnak szurkol, amely "jobban megérdemli" a BL-címet.

   
Real Madrid Döntetlen Atlético Madrid
2.42 3.00 3.00

"Szeretném, hogy az Atlético Madrid nyerjen és nem csak azért, mert azt akarom, hogy a Real elbukjon. Persze, mindig öröm, ha a Real Madrid kudarcot vall, ám azért is szurkolok inkább a Matracosoknak, mert úgy vélem, csapatként jobban megdolgoztak a sikerért. Megküzdöttek a BL-címért, legyőzték a legjobbakat is. A Realnak már egyébként is sok BL-címe van, így az lenne igazságosabb, ha kifizetődne mindaz, amely munka az elmúlt években az Atléticónál elvégzésre került" - nyilatkozta a 33 éves bekk.

Hogy a BL-címet melyik csapat érdemli meg jobban, arról persze a Blancók fanatikusai vitatkoznának Alvessel, ám nem árt megemlíteni, hogy a Ticónak valóban "bajnoki" útja volt, hiszen a tavalyi (és egyben idei is) holland, spanyol és német bajnokot győzték le az egyenes kieséses szakaszban, míg a Realnak az olasz harmadik, az angol második és a német második jutott ellenfélül.

Ami az esélyeket illeti, továbbra is a Real Madrid számít favoritnak, ám az elmúlt órákban valamelyest növekedett Zidane-ék szorzója, immáron 2.50-ért is lehet tenni a Real sikerét Milánóban.

[2217817] 2016-05-28 20:45:00 Real Madrid - Atlético Madridx;