Magyar válogatott

Egy csatár ment, egy csatár jött

Kedden folytatta felkészülését az Európa-bajnokságra a magyar válogatott, amelynek keretéhez csatlakozott Priskin Tamás és Stieber Zoltán is.


Az MLSZ beszámolója szerint az Európa-bajnokságra készülő, és jelenleg az ausztriai Leogangban edzőtáborozó válogatott az időjárási nehézségek ellenére két edzéssel folytatta a munkát.
A pénteki, Elefántcsontpart elleni felkészülési mérkőzés, majd a hétvégi pihenő után válogatottunk hétfőn este érkezett meg edzőtáborába, az ausztriai Leogangba. Kedden két edzés szerepelt a csapat programjában, a mieink dolgát nagyban nehezítette, hogy egész éjjel szakadt az eső, olyannyira, hogy az amúgy tökéletes minőségű pálya is teljesen felázott. A szakmai stáb jó előre gondolt arra, hogy ilyen esetre rendelkezésre álljon egy második számú pálya, amelyet most ki is használt a csapat, Bernd Storck szövetségi kapitány ezen tartotta meg a tervezett tréningeket.

Magyarország továbbjut a csoportból?
Nem Igen
TippmixPro@1.55 TippmixPro@2.50

Immár Priskin Tamás és Stieber Zoltán is a válogatottal készül, míg az előző edzőtáborozáson résztvevő Lencse László - a szövetségi kapitánnyal történt megállapodása szerint - már nem utazott el az együttessel. "Lencse László nagyszerű szezont zárt. Szerettem volna megismerni és megnézni őt személyesen az edzéseinken, valamint lehetőséget adni neki arra, hogy velünk dolgozzon, mert érdekes játékosnak tartom a jövő szempontjából, már a vb-selejtezők tekintetében is - nyilatkozta a támadóról Bernd Storck az mlsz.hu-nak. "Remek munkát végzett velünk, keményen dolgozott, jó benyomást tett ránk. Így, hogy nem tartott velünk a második edzőtáborba, több ideje lesz meghozni a megfelelő döntést azzal kapcsolatban, hogy melyik klubban folytatja pályafutását. Az azonban biztos, hogy a jövőben fog még tőlem további lehetőséget is kapni a válogatottban" - tette hozzá a német szakember.


A magyar válogatott 44 év után szerepel majd ismét az Eb-n: sorrendben Ausztriával (június 14., Bordeaux), Izlanddal (június 18., Marseille) és Portugáliával (június 22., Lyon) találkozik az F csoportban.

Magyarország#hun-hungary#5
161819
[2148258] 2016-06-14 18:00:00 Ausztria - Magyarországx;