Tipp

Duplázós kombi a francia bajnokságból

  • mr.blonde

Már csak két fordulót rendeznek a francia kézilabda -bajnokságból, de a nemzetközi kupaindulást érő helyekért még óriási a versenyfutás. Tippmesterünk ezt a helyzetet próbálná meg kihasználni.

Nimes - St. Raphael
Tipp: St. Raphael
Odds
:TippmixPro@1.40

Óriási lehetőség kapujában áll a St. Raphael együttese, amely két körrel a vége előtt a 2. azaz a Bajnokok Ligája-indulást érő helyen áll. Egy olyan mezőnyben, ahol a Montpellier, a Nantes vagy éppen a Chambéry hajt erre a pozícióra, az óriási fegyvertény, ugyanakkor az sem véletlen, hogy a St. Raphael megelőzi jelenleg ezeket a csapatokat. A Nimes biztos bennmaradóként tét nélkül léphet pályára utolsó hazai meccsén, és bár bizonyosan szeretne győzelemmel búcsúzni, a jobb játékerőt képviselő vendégek jóval motiváltabbak lehetnek. A hazaiak soraiból ráadásul Snorri Gudjonsson, Alberto Aguirrezabalaga, és Steven George személyében három hiányzóval is kell számolni. 

Toulouse - Nantes
Tipp:Toulouse +5,5
Odds: TippmixPro@1.30

A Nantes-nak van a legnagyobb sansza megfogni a St. Raphaelt, hiszen a Kanárik mindössze egy ponttal vannak lemaradva a 2. helytől, így ha riválisuk pontot veszít, míg ők megnyerik a hátralévő két meccsüket, ők indulhatnak a BL-be. Bár az oddsok alapján sima Nantes-győzelem várható, azért könnyen biztosan nem adja majd magát a Toulouse. Bár a hazaiak biztos bennmaradóként tét nélkül léphetnek pályára, hazai környezetben sok csapat dolgát megnehezítették már, legyőzték már idén a Chambéry-t és csupán egy találattal kaptak ki a Montpelliertől. Pályaválasztóként egyedül a bajnok PSG tudott legalább hatgólos győzelemmel távozni innen. A Nantes számára bénító lehet a tét is, nagy a nyomás a játékosok vállán, ráadásul  Uros Bundalo, Gorazd Skof, Rodrigo Salinas, Jordan Camarero és Theo Derot  kihagyja a meccset - közülük pedig 3 fontos láncszemnek számítanak. A két csapat őszi meccsén fordított felállásban 26-26-os döntetlen született. 

Chambéry - Tremblay
Tipp: Chambéry
Odds: TippmixPro@1.09

Az EHF-kupa legjobb négy csapat közé jutó Chambéry jelenleg az 5. helyen áll, ami EHF-kupa indulást ér. Extrém esetben akár még a második helyre is odaérhet, ám inkább hátrafelé kell figyelni, hiszen a Creteil csak egy ponttal áll mögötte. A Tremblay tökutolsó, már hetekkel ezelőtt kiesett, 24 meccs alatt hét pontot tudott gyűjteni, idegenben pedig egészen pocsék a mérlege (1-0-11). Ez lesz a Chambéry utolsó hazai meccse a szezonban, kellenek a pontok, a PSG-t leszámítva a legjobb hazai mutatókkal bír a ligában - összegezve ennek a meccsnek nem lehet más a vége, mint egy hazai győzelem. 

A három tippet egy kombinációba rakva 1.98-as oddsot kapunk. Sok sikert! 

Francia kézilabda-bajnokság - kombi 
Tipp: Kombi - hármas kötés 3/3
Odds: 1.98
Tét: 4/10