Bajnokok Ligája

Ronaldót lerúgták a csapattársak

  • hatharom.com

Aggódhatnak a Real Madrid-szurkolók a szombati Bajnokok Ligája-finálé miatt, Cristiano Ronaldo ugyanis a keddi edzésen megsérült.

Fotó: marca.es

Rájár a rúd a Real Madrid csapatára, amely néhány nappal ezelőtt elveszítette a fiatal francia védőt Raphael Varane-t, a keddi edzésen pedig a csapat legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo sérült le. A portugál klasszis a tréning alatt ütközött össze Dani Carvajallal és a kapus Kiko Casillával, ami után a korábban sérült combjához kapott. Az orvosi stáb azonnal a pályára rohant, majd egy gyors ápolás után Ronaldo a saját lábán, de közel sem boldogan elhagyta a játékteret és az öltözőbe vonult. A portugál gólvágó a helyszínen tartózkodó újságíróknak azt mondta: "összeütköztünk a kapu előtt. Kicsit megijedtem, de néhány nap múlva jól leszek". 

Hogy Ronaldo ott lesz az Atlético Madrid elleni BL-fináléban, azt a kedden történtek ellenére is szinte biztosra vesszük, ugyanakkor az is elképzelhető, hogy közel sem tud majd csúcsformát mutatni. Ha pedig CR7 nincs a toppon, a Real Madrid közel sem ugyanaz a csapat. 
Háromesélyes fogadás    
Real Madrid Döntetlen Atlético Madrid
2.42 3.00 3.00

 

[2217817] 2016-05-28 20:45:00 Real Madrid - Atlético Madridx;