Karrier

Mourinho Manchesterben sem bírja majd sokáig - Phil Neville

Az egykori klublegenda szerint a United is csak egy lesz a Special One rövid állomáshelyei közül.

Habár a portugál mester és a Manchester United között nincs még hivatalos megállapodás, többen kész tényként kezelik, hogy Mou veszi át Van Gaaltól az együttes irányítását. Phil Neville, a MU korábbi hátvédje szerint a Vörös Ördögök is csak egy 2-3 éves kiruccanás lesz Mourinho számára, ám neki ennyi idő is elég, hogy sikereket hozzon a klub életébe.

"Valahogy nem látom, hogy sokáig maradna Manchesterben, talán két-három évig, neki ennyi az élettartama egy klubnál. Amikor elhagy egy csapatot, akkor már-már állandósul a csapat visszaesése és José háborogva távozik korábbi állomáshelyéről.

Azonban ő egy bizonyítottan sikeres edző, egy igazi bajnok. A United-fanoknak pedig olyan csapatra van szükségük, amely harcban áll a bajnoki címért, nem amelyik az ötödik vagy a hetedik helyen szerénykedik. Éppen ezért Mou a legjobb ember a posztra. Ő tényleg tudja mit és tudja, kiket akar. Ne lepődjünk meg, ha a következő hónapokban három-négy sztárjátékos is érkezik az Old Traffordra, hogy a szezon kezdetére már minden készen álljon a nagy célok elérésére" - nyilatkozta Neville.

Melyik csapat nyeri a Premier League-et 2016/17-ben?
Manchester City 2.50
Chelsea 6.50
Arsenal 7.00
Manchester United 7.00
Tottenham 8.00
Liverpool 10.00

Két és fél hónappal a bajnokság kezdete előtt a MU a bajnokság harmadik számú favoritja, holtversenyben az Arsenallal. Ami Mourinho sorsát illeti, a bukik biztosra veszik, hogy hamarosan aláír Manchesterbe, hiszen már nem is fogadhatunk arra, hol folytatja a Special One.