Heti műsor

A héten eldől, hogy ki lesz Madrid ura

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A héten eldől, hogy ki lesz Madrid ura.

A hét rangadói

A hét főattrakciója egyértelműen a milánói Bajnokok Ligája fináléja lesz, ahol a két madridi együttes, vagyis a Real és az Atlético csap össze! Érdekesség, hogy a felek, a két évvel ezelőtti döntőben is összemérték tudásukat, akkor a Királyi Gárda a 93. percben mentette döntetlenre a találkozót, majd a hosszabbításban háromszor betalálva, végül 4-1-re diadalmaskodott a Matracosok felett, s nyerte meg 10. BL-trófeáját. Most is egy hasonlóan izgalmas mérkőzésre van kilátás, főleg úgy, hogy a 2014 óta lejátszott, 10 madridi városi derbik közül a Real mindössze egyszer (!) tudta legyőzni az Atléticót. A     szerint is nagyon kétesélyes a történet, hiszen a magyar online fogadóirodában 1.68-szoros pénzért fogadhatunk arra, hogy Cristiano Ronaldóék emelik magasba a trófeát, míg a piros-kékekre 2.05-szörösön.

[2217817] 2016-05-28 20:45:00 Real Madrid - Atlético Madridx;

Szombaton jön a Championship legfontosabb mérkőzése, vagyis a Wembleyben rendezendő, feljutásért vívandó döntő, ahol ezúttal a Hull City és a Sheffield Wednesday csatázik. A felek viszonylag könnyedén vették az elődöntőiket, azonban a fináléban nem lesz ilyen könnyű dolguk, főleg, ha figyelembe vesszük azt, hogy a bajnokság során oda-vissza döntetlent játszottak egymás ellen. A tét óriási, az anyagiakról nem is beszélve, vagyis megjósolhatatlan, hogy mely együttes vehet részt jövőre a Premier League-ben. A fogadóirodákban a Tigrisek számítanak a favoritnak, a     1.55-szörös szorzót kínál a Hull City feljutására, míg 2.20-szorost, ha végül a Sheffield Wednesday veszi sikerrel a hétvégi ütközetet.

[2232451] 2016-05-28 18:00:00 Hull City - Sheffield Wednesdayx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten a megannyi válogatott barátságos mérkőzésre lesz még érdemes fogadni, illetve a kisebb bajnokságok mérkőzéseire. Női kirakat kézilabdacsapataink, vagyis a Győr és a Ferencváros a bajnoki döntő visszavágójára készül kedden, amelyet a kisalföldiek várnak négygólos előnyből. A veszprémi kézilabda együttes pedig a kölni Bajnokok Ligája négyesdöntőjében vesz részt, ahol az elődöntőben a Kiel gárdájával méri össze tudását, míg vasárnap, reményeink szerint, az aranyéremért léphet pályára. Az amerikai sportokban - gondolunk itt elsősorban az NHL-re, az MLB-re és az NBA-re -, óriási dömping lesz, míg megkezdődik a Roland Garros érdemi része. Természetesen szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!