EURO 2016

Rooney hozhatja be a gigantikus oddsot

Marcus Rashford egyre közelebb az Eb-kerethez, Wayne Rooney szerepköre pedig fontos tényező lehet.

Körülbelül egy hete jeleztük cikkünkben, milyen remek kis fogadási lehetőséget ajánl az egyik bukméker arra, hogy a Manchester United fiatal tehetsége, Marcus Rashford ott lesz az Európa-bajnokságon. A 26-szoros szorzónk ugyan még távolról sem jött be, de bőségesen van okunk bizakodni!

Amellett, hogy bajnokin kedden este ismételten betalált a 18 éves csillag, Roy Hodsgon jelölte őt az angol válogatott bő, 26-os keretébe, amelyből már csak három játékosnak kellene kiesnie úgy, hogy Rashord marad a csapatban. A három kapus és a hét védő minden bizonnyal marad, így pedig a tizenegy középpályásból és öt csatárból kell három főt kihúznia a szövetségi kapitánynak.

Rashford kerettagságára jelenleg 5.00-8.50-szeres oddson lehet fogadni

Arra szinte semmi esély nincs, hogy a csatárok közül Rooney, Sturridge, Kane vagy Vardy kimaradjon, ám Rashford csatártársának pozíciója már okot adhat némi bizakodásra. Rooney az utóbbi hetekben ugyanis inkább támadó középpályást játszik Rashford mögött, nem pedig csatárt - ráadásul nem is rosszul. A 30 éves játékos Henderson és Wilshere aggasztó fizikai állapotai miatt vélhetően a válogatottban is hátrébb lesz vonva, miképpen a 4-3-1-2-es felállásban ő a támadók mögött szokott elhelyezkedni.

A három kimaradó játékos egyike szinte biztosan Fabian Delph lesz, míg Danny Drinkwater, Andros Townsend, Ross Barkley és Rashford küzdhetnek meg a 23-as kerettagságért.

Az angol válogatott a végleges kerethirdetés előtt még kétszer lép pályára, Törökország, illetve Ausztrália ellen. Figyeljük hát Rashfordot, hátha mindkét meccsen szór egy-egy mesterhármast.

[2198586] 2016-05-22 18:15:00 Anglia - Törökországx;