Protipp

Tomihmv parádézása szép pluszba rántotta a hetet

Rutinos tippmesterünk több, mint 15 egységet nyert a 28. héten, ezzel tisztességes plusz lett az elmúlt hét nap.

A topbajnokságok befejezésével tippmestereink is még egy utolsó nagy rohanásba kezdtek, 29 tippet adtak fel a Protipp rendszerében. Ezek közül 18 szelvény zöldült ki, így nem csoda, hogy a 28 hét mérlege igencsak pozitív lett.

Tomihmv vette ki részét legjobban a pluszolásból, 5/1, +15.54 egységes mutatója kimagasló eredménynek számít. Rajta kívül még mr.blonde (+8.74) és varin (+4.4) is jó időszakot zárt.

A legszebb szelvény könnyedén a hetek óta pluszoló Andersson04-é lehetett volna, ám tippmesterünknek nem volt szerencséje, a kötéstiltás miatti töltelékmeccse elbukott, így hiába a közel 6-szoros behúzott odds, végül elment a vízilabda-szelvény. A legnagyobb pluszt végül Tomihmv focikombija hozta, ez +7.8 egységet hozott az követőknek.

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippmesterek akár az utolsó percekben is publikálhatják tippjeiket, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

Tippmestereink természetesen rendületlen lelkesedéssel igyekeznek megosztani legjobb tippjeiket a felhasználókkal a továbbiakban is. Akik bíznak rutinos tipstereinkben, iratkozzanak fel a Protipp emailes szolgáltatására!