Angol Foci

Már jövőre visszajuthatnak a kieső csapatok

A Newcastle esetében szinte biztos a feljutás, de még az Aston Villára is csak ötszörös odds van.

Habár még nincs meg a harmadik feljutó csapat a Championshipből, néhány bukmékernél akár már fogadhatunk is arra, hogy vajon jövőre sikerül-e az idei kieső triónak, a Newcastle Unitednek, a Norwich Citynek, valamint az Aston Villának visszajutnia a Premier League-be.

"A Szarkák minden bizonnyal nem szeretnének egy évnél többet eltölteni a másodosztályban. Ugyanakkor olyan kulcsjátékosok, mint Shelvey, Townsend vagy Pérez, nem biztos, hogy maradnak Észak-Angliában, valamint Rafa Benítez sorsa is erősen kérdéses még" - nyilatkozta az egyik brit bukméker szóvivője.

A triumvirátusból jelenleg egyértelműen a Newcastle esetében tartják a legvalószínűbbnek a feljutást, Colocciniékre csupán 2.50-es a szorzó, míg a Kanárikra 3.25, a Villára pedig 5.00.

A Szarkák és a Kanárik is a legutóbbi kiesés után azonnal visszajutottak a PL-be. A Newcastle elképesztően meggyőző fölénnyel, 102 ponttal nyerte a Championshipet 2010-ben, míg a Norwich tavaly a playoffot nyerte meg. Az Aston Villa a Premier League megalakulása óta soha nem járt a másodosztályban.

Melyik csapat jut fel a Premier League-be?
Newcastle United 2.50
Norwich City 3.25
Aston Villa 5.00
Mindhárom 67.00
Egyik sem 2.50