La Liga

Szándékosan esik ki a madridi csapat?

Habár nem a várt eredmény született a Real Sociedad-Rayo Vallecano meccsen, mégis nyomozás kezdődött.

Nagyon fontos mérkőzést veszített múlt hétvégén a Rayo Vallecano a Real Sociedad vendégeként. A madridi csapat ezzel szinte biztosan elbúcsúzhat a La Ligától, a bennmaradásukhoz ugyanis a Sporing Gijón és a Getafe botlása is kellene. Érdekesség, hogy a tét nélkül futballozó Real Sociedad otthonában is favoritként pályára lép Rayóra 2.15 volt a nyitó szorzó, majd ez egészen 2.64-ig növekedett - éppen ellentétes mintát produkálva tehát, mint az logikus lenne. De akkor miért nyomoznak a hatóságok?

A mérkőzés összefoglalója

"Az még önmagában nem jelent semmit, hogy vizsgálódni kezdtünk. Szimplán csak arról van szó, hogy gyanús mintát fedeztünk fel a fogadásokban. A vizsgálat lezárulásáig kár lenne bárkit is megvádolni vagy igaznak nyilvánítani a pletykákat" - nyilatkozta a liga elnöke, Javier Trebas.

A híresztelések egészen durva feltételezéseket tartalmaznak, állítólag a Rayo Vallecano játékosai szándékosan kaptak ki az Anoetában, maguk ellen fogadtak ugyanis. A gyatra játék egyébként a szurkolóknak is gyanússá vált, akik beszélgetésre hívták a kedvenceket.

A Rayo Vallecano az utolsó fordulóban a már kiesett Levantét fogadja. A madridiak szorzója 1.30 a a valenciai kiscsapat ellen a   -n.

185816