Premier League

Két kötelező tipp, amelyre a Tippmixprón éri meg fogadni!

A Newcastle United kiesése igencsak megkönnyítette az ezüstre hajtó Tottenham dolgát.

Szerda este lezárultak a legnagyobb kérdések a Premier League hátsó régióit illetően, a Sunderland győzelmével ugyanis egyszerre két csapatot ejtett ki. A Newcastle United és a Norwich City ezzel csatlakozott az Aston Villához, jövőre mindhárom csapat a Championshipben indulhat csupán. Így viszont jelentősen átértékelődnek az utolsó játéknap mérkőzései, ami a dobogó szempontjából is létfontosságú lehet.

Így maradt bent a Sunderland

Az ezüstéremre hajtó Tottenham Hotspur ugyanis egy ponttal is megszerezné a második helyet, ez pedig nem tűnik lehetetlen küldetésnek a már kiesett Newcastle United otthonában. A fogadóirodák éberségére jellemző, hogy már a Sunderland-Everton találkozó közben elkezdték csökkenteni a Tottenham-győzelem szorzóit. Van Aanholt, majd Koné első félidei találata után 2.20-ról egészen 1.67-re csökkent a Spurs-siker oddsa, majd visszamászott 1.80-ig. Newcastle-ben egyébként teljes az elkeseredés, a szurkolók egy emberként követelik a vezetőség távozását és kérlelik Rafa Benítezt, hogy maradjon a csapatnál.

A 38. forduló másik fontos mérkőzésén is zuhanásnak indult a szorzó: a Manchester City egy győzelemmel bebiztosítaná a BL-indulást, ehhez azonban a Swansea-nak is lesz egy-két szava. Pellegrini utolsó mérkőzésén a vendégsikert kedden még 1.60-ért fogadhattuk meg, most azonban már csak 1.44-1-46-ért mérik a bukik a vendégsikert.

Érdekesség egyébként, hogy mindkét mérkőzés esetében messze a piaci átlag felett van a szorzó a    -n, így például a Manchester Cityre 1.51-ért fogadhatunk a magyar állami fogadóirodánál.

2016-05-15;47
184314