Sportfogadás

Jön a "muszájkombi" harmadik felvonása

  • varin

Következnek a topligák utolsó fordulói, ismételten egy muszájkombival próbálom elkapni a Tippmixprót.

Eddig két "muszájkombi" feladásával próbáltam kifosztani a bukikat, a mérleg pedig pozitív, hiszen az első alkalommal simán behúztuk a szelvényt, míg múlt héten is csak egy helyen hibáztam. Lássuk a harmadik, egyben utolsó felvonást, ahol három topliga hét találkozója szerepel.

Premier League

Az Arsenal és a Tottenham még küzdenek a második helyért, a Sarkantyúsoknak egy pontra van szükségük a biztos ezüstérem megszerzéséhez, az pedig hatalmas blama lenne, ha éppen a kiesett Newcastle otthonában nem jönne össze nekik ez a pontocska. Ugyanakkor az Arsenalnak maga mögé is figyelnie kell, a Manchester City ugyanis még beérheti Wengeréket, igaz, ehhez kisebb csoda, vagyis egy Villa-győzelem kéne az Emirates-ben. A Manchester Cityre is bátran fogadhatunk, Wales-ben egy győzelem biztos BL-indulást érhet számukra.

La Liga

A Barcelona győzelmét nem kell különösen magyarázni, nem Granadában bukják el a bajnoki címet. A Getafe lehet a kombink legnehezebb meccse, ám a madridi gárda az életéért küzd. Muszáj nyerniük, különben szinte biztosan kiesnek. A fővárosi gárda utolsó két idegenbeli meccsét megnyerte, így a már motiválatlan Betis ellen jók lehetnek a három pontra.

Serie A

Itáliában a már kiesett Frosinone ellen megszerezheti az ezüstöt a Napoli, míg a Palermónak nyernie kell a másik kieső Verona ellen, különben valószínűleg ők csatlakoznak a duóhoz. Az ilyen jellegű találkozókat olaszhonban nem szokás elbukni, biztosak lehetünk benne, hogy Balogh Norbert együttese legyőzi a veronaiakat.

III. muszájkombi a    -n
Kezdés Mérkőzés Tipp Odds
Vasárnap, 16:00 Newcastle-Tottenham Döntetlen vagy Tottenham 1.21
Vasárnap, 16:00 Arsenal-Aston Villa Arsenal 1.15
Vasárnap, 16:00 Swansea-Manchester City Manchester City 1.51
Szombat, 17:00 Granada-Barcelona Barcelona 1.09
Vasárnap, 19:30 Betis-Getafe Getafe 1.66
Szombat, 20:45 Napoli-Frosinone Napoli 1.10
Vasárnap, 20:45 Palermo-Verona Palermo 1.21
7-es kötés - odds: 5.06