Serie A

Ingyen sör és pizza Totó búcsúmeccsén

Egy legenda búcsúzik a Serie A-tól, ám egyelőre még korántsem biztos, hogy Di Natale visszavonul.

A Serie A 38. fordulójának egyik legfontosabb mérkőzése lesz az Udinese-Carpi. A vendégek a kiesés elkerüléséért küzdenek, míg a hazai csapat szeretné illő módon búcsúztatni a zebráknál utoljára pályára lépő klublegendát, Antonio Di Natalét.

"Szeretnék készen állni a Carpi elleni mérkőzésre, hogy a pályán, a szurkolókkal ünnepelhessem az utolsó mérkőzésemet az Udinese színeiben. Öreg vagyok, tudom, de jól érzem magam. Emelt fővel távozom innen, büszke vagyok arra, amit elértem és köszönök mindent a klubnak. 12 gyönyörű évet töltöttem itt, csak köszönettel tartozom mindenkinek, akinek köze van az Udineséhez" - nyilatkozta Totó.

Di Natale egy góljára 2.30-as oddson fogadhatnánk, de mi nem javasoljuk, könnyen lehet, hogy csak néhány percet játszik majd a sérülése miatt

A Stadio Friuliban szeretnék is megadni a módját a klublegenda búcsújának, akik egy órával a mérkőzés előtt érkeznek a stadionba, egy korsó sörre és egy szelet pizzára a klub vendégei lesznek. A telt ház egyébként szinte garantált, az ultrák szektorába már kedden elfogyott minden jegy.

Di Natale a 12 év alatt 190 gólt szerzett az Udinesében, minden rekordot megdöntve ezzel. A 38 éves nagy öregen kívül Maurizio Domizzi és Giovanni Pasquale is utolsó mérkőzését játssza a csapatban.

[2060638] 2016-05-15 20:45:00 Udinese - Carpix;
186871