Angol Foci

Csak magunkat hibáztathatjuk, ha bukjuk a BL-t - Sagna

Habár a bukik szerint még a City a favorit a negyedik helyre, a Manchester United sorsa a saját kezében van.

Kulcsfontosságú mérkőzésre kerül sor kedd este a Premier League-ben, a Manchester United hatalmasat léphet a BL-indulás felé, ha legyőzi Londonban a West Ham Unitedet. Minderre persze nem lenne esélyük Van Gaaléknak, ha Manuel Pellegrini csapata nem veszít el hét pontot az Arsenal-Southampton-Newcastle trió ellen néhány héten belül. Így Agüeróék sorsa már nem saját kezükben van.

Első négyben végez *
Arsenal Man. City Man. United
1.01 1.66 2.10
*internetes iroda

"Nagyon csalódást keltő, hogy így állunk most, különösen azután, ahogy kezdtük az évet. De csak magunkat hibáztathatjuk... Hiszek benne, hogy mi lehetünk ismét a legjobb csapat, és ahogyan játszottunk az Arsenal ellen, azok is voltunk. De egész szezonban úgy kéne futballoznunk, ahogyan hétvégén. Sokat küzdöttünk és harcoltunk egész évben, és ugyan lehettünk volna jobbak, de nem gondolom, hogy érdemtelenül lennénk ott jövőre a Bajnokok Ligájában" - nyilatkozta Bacary Sagna.

Amennyiben a Manchester United legyőzi a West Hamet és a Bournemouth-t is, a City elbukja a BL-indulást.

A franci hátvéd beszélt a rivális mai esti mérkőzéséről is. "Amit mi most tehetünk, az az, hogy keményen edzünk egész héten és megverjük hétvégén a Swansea-t. Aztán meglátjuk, mit játszik a Manchester United az Upton Parkban. Hiszek a Kalapácsosokban, ők szeretnének ott lenni az Európa Ligában jövőre, így mindent beleadnak majd kedd este. A West Ham különösen otthon nagyon erős csapat, felvették a harcot hazai pályán a legjobbakkal is" - nyugtatgatta magát Sagna.

   
  1 x 2
West Ham United-Manchester United 2.85 3.25 2.37

Más kérdés, hogy a West Ham tavaly sem igazán törte össze magát az Európa Ligában, így az a feltételezés, hogy Slaven Bilicék szeretnének a nemzetközi kupában indulni, akár még hibás is lehet. Ugyanakkor 112 év után búcsúzik otthonától a West Ham, és vélhetően Carrollék nem akarják szurkolóikat szomorú emlékekkel elengedni.

[1989059] 2016-05-10 20:45:00 West Ham United - Manchester Unitedx;
2016-05-10;47
2016-05-11;47