Magyar Kupa

Doll óvatoskodásra számít a Fradi-Újpesten

Sem Thomas Doll, sem pedig Nebojsa Vignjevics nem vár különleges taktikát az ellenféltől a szombati Magyar Kupa fináléban.

Fotó: mlsz.hu

Szombaton kerül megrendezésre a labdarúgó Magyar Kupa döntője, a két résztvevő pedig a két ősi rivális csapat, a Ferencváros és az Újpest lesz. A két fővárosi alakulat utoljára 1939-ben játszott egymással kupafinálét, így érthetően igen nagy az érdeklődés a mérkőzés iránt. 

A Magyar Labdarúgó Szövetség is egész héten kiemelt figyelmet szentel a hétvégi derbinek, a két vezetőedző pedig az MLSZ TV-nek beszélt arról, mit is vár majd szombat este. 

"Egyik oldalról sem számítok túl sok meglepetésre, talán apró taktikai dolgokkal elő lehet állni, de ezzel nagyon meglepni a másikat már aligha tudjuk" – fogalmazott Vignjevics, míg német kollégája úgy gondolja, mindkét oldalon elsősorban a kapott gól elkerülését tartják majd szem előtt a csapatok. "Nem hiszem, hogy bármelyik csapat különleges taktikával készül a döntőre, úgy gondolom, mindkét fél óvatos lesz, mert egyik csapat sem akar gólt kapni" - így Thomas Doll, aki kollégájához hasonlóan arról is beszélt az MLSZ TV kamerái előtt, hogy mire kell leginkább odafigyelni az ellenfél játékában. 

A bukmékereknél természetesen már fogadhatunk a döntőre, ahol az oddsok alapján a Ferencváros a favorit. A bajnok Fradira 1.72-es szorzón kínálnak a magyar fogadóirodában, míg az Újpest sikere 4.70-es szorzóval kecsegtet. A két csapat legutóbb április 23-án találkozott egymással a Groupama Arénában, és bár a lila-fehérek 2-0-ra is elhúztak, végül 2-2-es döntetlennel záródott a mérkőzés. 

Háromesélyes fogadás    
Újpest Döntetlen Ferencváros
4.70 3.50 1.72
[2219545] 2016-05-07 20:30:00 Újpest - Ferencvárosx;5
[2219545] 2016-05-07 20:30:00 Újpest - Ferencvárosx;