Átigazolás

A Man. United kivetette hálóját az Atlético ászára

Angol sajtóhírek szerint a Manchester United kiszemelte magának Antoine Griezmannt. A pletykák szerint az Atlético Madrid támadójáért a Vörös Ördögök annyit fizetnek majd, amennyit a spanyolok kérnek.

Griezmann lehet a nyári átigazolási szezon slágere / Fotó: Atlético de Madrid Facebook

A kedd esti Bajnokok Ligája elődöntőben kulcsfontosságú gólt szerző Antoine Griezmann lehet a nyári átigazolási szezon egyik legkapósabb "portékája". A 25 éves francia válogatott támadó kiváló szezont tudhat magáénak az Atlético Madridban, a bajnokságban 21, a kupában 3, a Bajnokok Ligájában pedig 7 gólt szerzett idáig, csapatával pedig bejutott a BL fináléjába, és még harcban áll a spanyol bajnoki címért is.

Griezmann 2014 nyarán érkezett az Atlético Madridhoz a Real Sociedad csapatától, és az azóta eltelt két szezon alatt megduplázta az árát. A témában mérvadónak számító Transfermarkt adatai szerint a francia piaci értéke 45 millió font, és mivel 2020-ig szóló megállapodása van a madridiakkal, ennél kevesebbért bizonyosan nem vásárolható meg. Sőt.

A spanyol El Confidental azt írta, a Manchester Unitednél gyakorlatilag nincsen felső határ a támadó megszerzésére, vagyis a Vörös Ördögök hajlandóak mélyen a zsebükbe nyúlni. Mindez persze nem meglepő, hiszen a nyáron José Mourinho érkezhet a manchesteri kispadra, a portugál pedig gyakorlatilag szabad kezet kaphat a keret kialakításában is. Viszont nem csak a Man. United szemelte ki magának a franciát, korábban a Chelsea erőteljes érdeklődéséről cikkezett a sajtó.

[2217814] 2016-05-03 20:45:00 Bayern München - Atlético Madridx;