Bajnokok Ligája

A döntőben a Real Madrid lenne a favorit

A fogadóirodák oddsaiból már ki lehet következtetni, mennyi esélyt is adnának az Atléticónak a Real ellen.

Kedden este egy szenzációs mérkőzésen harcolta ki a döntőbe jutást az Atlético Madrid, így Griezmannék szerdán hátradőlve nézhetik a Real Madrid-Manchester City visszavágót, amely 0-0-ról indul. Alighanem a Matracosok inkább a Manchester Citynek örülnének, ellenük ugyanis vélhetően könnyebb dolguk lenne, mint a városi rivális ellen. No, de milyen oddsot is kaphatunk a BL-döntőre a két forgatókönyv esetén?

   
Csapat Megnyeri a Bajnokok Ligáját Bejut a döntőbe
Atlético Madrid 2.00 -
Real Madrid 2.45 1.42
Manchester City 6.75 2.65

Ennek kiszámolásában a jelenlegi végső győztes oddsok, illetve a mai visszavágó továbbjutójának oddsai segítenek minket. Az Atlético Madridra 2.00-ért fogadhatunk, ami vélhetően annak függvényében változik majd, hogy melyik ellenfelet kapják a milánói fináléban.

Ha tehát elosztjuk a végső győztes oddsot a továbbjutás szorzójával, azt kapjuk meg, hogy a Real Madridra körülbelül 1.70, míg a Manchester Cityre körülbelül 2.55 lenne a szorzó a döntőben. Valószínűleg ezt kicsit kompenzálnák a bukmékerek, így papírforma szerint a Real Madrid Atlético Madrid esetében hozzávetőlegesen 1.60-2.30 lenne az oddspár, míg a Manchester City-Atlético Madrid esetében 2.30-1.65.

A Real Madrid Manchester City elleni visszavágóját este 20 óra 15-től ÉLŐ szöveges tudósításban közvetítjük, amelyben beszámolunk a     legjobb oddsairól.

[2217813] 2016-05-04 20:45:00 Real Madrid - Manchester Cityx;