Sportfogadás

A BL- és az EL-elődöntők visszavágóira is tippeltünk!

  • hatharom.com

Fokozódik az igazolom a BL-ben és az EL-ben, ennek apropóján ismét tippelésre adtuk fejünket.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a Bajnokok Ligája és az Európa Liga elődöntőinek visszavágóira, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Bayern München-Atlético Madrid
Tipp: 1. félidő góljainak száma 0,5 felett
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

Az biztos, hogy a Bayern München a visszavágó első percétől kezdve neki esik majd az Atlético Madridnak, de nem is várhatnánk mást Pep Guardioláéktól, hiszen hátrányban vannak. Ennek köszönhetően bőven lesz gólszerzési lehetősége a bajoroknak már az első félidőben, de megvan az esélye annak is, hogy a spanyolok - úgy, ahogy az odavágón -, végig visznek egy kontrát és újfent mattolják a piros-kékeket. Avagy egyáltalán nem lenne meglepetés, ha már az első félidőben látnánk gólt az Allianz Arénában kedden.

[2217814] 2016-05-03 20:45:00 Bayern München - Atlético Madridx;

Real Madrid-Manchester City
Tipp: Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? Nem
Odds: 
1.55 @ Tippmixpro

Az odavágó alapján egyértelmű, hogy a Real Madrid a szerdai mérkőzés esélyese, azonban mivel gól nélküli döntetlenre végeztek a felek Manchesterben, így a Citynek is van keresnivalója a spanyol fővárosban. Az angoloknak gyakorlatilag egy gól is elég lehet az üdvösséghez, hiszen ezen esetben elég, ha nem kapnak ki, mivel idegenbeli több rúgott góllal továbbjutnának. Egy gólt pedig Manuel Pellegrini csapata bárhol, bárkinek tud lőni, ráadásul a hétvégén pihentek a legfontosabb játékosok a vendégeknél, akik feltöltődve, frissen várják az év mérkőzését. Ilyen oddson bőven van érték az angol-gólban, hiszen a Királyi Gárda védelme nem életbiztosítás, ráadásul a hazaiaknál több fontos játékos is kimaradhat a hét közepén.

[2217813] 2016-05-04 20:45:00 Real Madrid - Manchester Cityx;

Sevilla-Sahtar Donyeck
Tipp: 3.5 gól alatt
Odds: 
1.45 @ Tippmixpro

Az első mérkőzés izgalmas, helyzetgazdag, impresszív 2-2-je után a visszavágón aligha esik majd négy gól. Egyrészt a Sevilla nem fog nekiesni az ukránoknak, másrészt Lucescu csapata sem tesz majd meg mindent egy korai gólért. Kicsit az az érzésünk, hogy az első félidő egy dögunalmas 0-0 lesz, a vendégek kontrákra építenek majd, a hazaiak viszont nem akarnak túlságosan támadni a félgólos előny birtokában. Az andalúz gárda hazai pályán amúgy is kevés gólt kap, viszont az is ritka, hogy kettőnél többet lőnek, miként az ukránokra sem jellemző, hogy otthonuktól távol ontják a gólokat. 0-0, 1-1, 1-0 körüli végeredményt várunk, de még a három gól is tökéletesen beleférne a forgatókönyvbe.

[2218025] 2016-05-05 21:05:00 Sevilla - Sahtar Donyeckx;

Liverpool-Villarreal
Tipp: Liverpool
Odds: 
1.70 @ Tippmixpro

Jürgen Klopp és a Liverpool elutazott ugyan az "ikszért" múlt héten Spanyolországba, de egy hosszabbításban esett góllal a Villarreal meg tudta nyerni a mérkőzést és 1-0-s előnyből várhatja a visszavágót. A Vörösök azonban nem adhatják fel a küzdelmet, hazai környezetben, az Anfield Road közönségének támogatásával jó eséllyel pályáznak a győzelemre. A Borussia Dortmund elleni heroikus fordításból meríthetnek önbizalmat Klopp legényei, így arra szavazunk, hogy a Liverpool nyeri meg a mérkőzést.

[2218026] 2016-05-05 21:05:00 Liverpool - Villarrealx;
A hatharom.com BL- és EL-szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Kedd, 20:45 INFO Bayern München-Atlético Madrid 1. félidő góljainak száma 0,5 felett 1.40 @ TippmixPro
Szerda, 20:45 INFO Real Madrid-Manchester City Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? Nem 1.55 @ TippmixPro
Csüt., 21:05 INFO Sevilla-Sahtar Donyeck 3.5 gól alatt 1.45 @ TippmixPro
Csüt., 21:05 INFO Liverpool-Villarreal Liverpool nyer 1.70 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 5.34