Protipp

Többen is remek hónapot zártak tippmestereink közül

  • hatharom.com

A 26. hét teljesítménye ugyan nem volt egyenletes, ám az áprilisi mérleg több tipsterünk számára így is kitűnő.

Több hétnyi zsinórban pluszolás után ezúttal nem teljesítettek annyira jól tippmestereink a Protipp rendszerében, habár rendesen adogatták fel szelvényötleteiket játékosaink. Azonban a beküldött 58 szelvényből körülbelül csak a fele nyert, így az összkép negatív lett.

Akadtak azonban így is kitűnő teljesítmények, hiszen Cipolla +8.73 egysége vagy Andersson04 +5.90-es mutatója remek, de Noemail is 2/2-es mérleggel zárt. Ami a havi statisztikákat illeti, Tomihmv-nek óriási kalapemelés jár, hiszen csak egymaga több, mint 30 egységgel gyarapította a felhasználok bankrollját. De szép heteken van túl Cipolla, Noemail, valamint Andersson04 is.

A 26. hét legszebb szelvényét varin adta fel, aki ötös kötésével +10.80 egységet pluszolt.

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippmesterek akár az utolsó percekben is publikálhatják tippjeiket, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

Tippmestereink természetesen rendületlen lelkesedéssel igyekeznek megosztani legjobb tippjeiket a felhasználókkal a továbbiakban is. Akik bíznak rutinos tipstereinkben, iratkozzanak fel a Protipp emailes szolgáltatására!