Heti műsor

Duplázhat a Fradi

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Duplázhat a Fradi.

A hét rangadói

Először a Bayern München-Atlético Madrid Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágójára kerül sor, méghozzá kedden. Az odavágón a spanyolok 1-0-ra le tudták győzni a bajorokat, ami gyakorlatilag tökéletes eredménynek mondható a Matarcosok szemszögéből. Hiszen ha lőnek egy gólt az Allianz Arénában, akkor borítékolható, hogy továbbjutnak, mivel a szezon során mindössze egyetlen alkalommal kaptak három találatot Diego Simeone fiai, és perpillanat 601 (!) perce nem kaptak gólt tétmeccsen a piros-fehérek. Ezzel szemben a hazaiak a szombati, Mönchengladbach elleni reminek köszönhetően még frusztráltabbak lettek, mivel elmaradt a bajnokavatás, és a madridi meccsen sem ment nekik. Mindezek után nem csoda, hogy megfordultak a szorzók, már az Atlético a favorit a továbbjutást illetően, hiszen Simeone együttesére 1.75-szörös, míg Pep Guardioláéra 1.95-szörös pénzért fogadhatunk a    -n, hogy a döntőbe jut.

[2217814] 2016-05-03 20:45:00 Bayern München - Atlético Madridx;

A szerdai, Real Madrid-Manchester City találkozó már egyértelműbbnek tűnik, gyakorlatilag mindenki a spanyolok továbbjutását várja. Egyrészt az odavágón hiába végeztek gól nélküli döntetlenre a felek, a Királyi Gárda sokkal jobb teljesítményt nyújtott, másrészt ezúttal hazai pályán játszhatnak Gareth Bale-ék, az angoloknak pedig az idei szezonban nem megy házon kívül. Ugyanakkor egy City-gól, ami bármikor benne van Manuel Pellegriniékben, alaposan felkavarhatja az állóvizet, hiszen onnantól az Égszínkékeknek már a döntetlen is elég a továbbjutáshoz, míg a hazaiaknak nyerniük kell. Egyébként is, a madridiaknál több meghatározó játékos is kihagyja a találkozót sérülés miatt, így érdemes lehet egy kis aprót dobni arra, hogy a hazai csapat nem játssza le kapott gól nélkül a találkozót, amire a magyar online fogadóirodánál 1.50-szeres szorzón lehet fogadni.

[2217813] 2016-05-04 20:45:00 Real Madrid - Manchester Cityx;

Egészen a 92. percig működött Jürgen Klopp taktikája a múlt hét csütörtöki Európa Liga elődöntő odavágón, ám akkor jött Adrian, és eldöntötte az első mérkőzést. Az a gól még sokat érhet a spanyoloknak a visszavágón, főleg, ha az angolok hazai nemzetközi kupameccsiből indulunk ki. Ami biztos, hogy a Vörösök a mérkőzés elejétől nyomni fognak, megpróbálják beszorítani a vendégeket a kapujuk elé. Ebben viszont simán benne van az, hogy túlságosan kinyílnak Kloppék, és a spanyolok mattolják őket. Mindenesetre szerintünk a Liverpool megnyerni a visszavágót, amelyre 1.65-szörös pénzért lehet fogadni a    -n, de nagy kérdés, hogy az a siker elég lesz-e a továbbjutáshoz.

[2218026] 2016-05-05 21:05:00 Liverpool - Villarrealx;

A héten véget ér a magyar labdarúgó-szezon érdemi része!

Az elmúlt hétvégén befejeződtek az NB I-ben a küzdelmek, de mégy egy nagyon fontos mérkőzés, még pedig a Magyar Kupa fináléja, hátra van. Szombaton a két ősi rivális, a Ferencváros és az Újpest mérkőzik meg egymással, méghozzá a Groupama Arénában. Ennek köszönhetően egyértelmű, hogy a zöld-fehérek a döntő favoritjai, a    -n 1.35-szörös pénzért fogadhatunk Thomas Doll csapatára, hogy elhódítja a kupát. A hét folyamán ezen találkozóról többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk bővebben foglalkozik majd a fináléval.

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten bajnoki, illetve a nemzetközi kupatalálkozókra éri meg leginkább fogadni. A Győri ETO együttese a budapesti női kézilabda Bajnokok Ligája Final Fourjában lesz érdekelt a hétvégén, míg a Veszprém és a Szeged bajnoki meccset játszik. Az amerikai sportokban - gondolunk itt elsősorban az NHL-re, az MLB-re és az NBA-re -, óriási dömping lesz, csütörtökön pedig újabb fordulót rendeznek a darts Premier League-ben. Természetesen szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!