Tenisz

Timik egymás ellen, tét a döntő!

  • hatharom.com

A rabati salakpályás torna pénteki játéknapján Bacsinszky Tímea és Babos Tímea csap össze a felső ági elődöntőben.

Ahogyan azt megjósoltuk, Babos Tímea számára nem okozott gondot a negyeddöntős akadály sem, vagyis a francia Paulie Parmentier legyőzése. A magyar teniszező 69 perc alatt 6:3, 6:3 arányban múlta felül gall ellenfelét, és ezzel az év eleji sencseni viadal után ismét elődöntőt játszhat.

"Most talán kevésbé ment jól a játék. De most is küzdöttem, ahogy bírtam. És ez segített, hogy a második szettben már jobban teniszezzek. Várom a következő meccset”- nyilatkozta Timi a babostimea.hu-nak.

Bacsinzsky Tímea-Babos Tímea
Hatharom-tipp: 21.5 játék felett
TippmixPro @ 1.80

Babos ellenfele a legjobb négy között a magyar felmenőkkel rendelkező, ám de svájci színekben versenyző Bacsinszky Tímea lesz. Ezt nyugodtan nevezhetjük előrehozott döntőnek is, hiszen mindketten kiemeltek, az alsó ágon ezzel szemben két top 90-en kívüli teniszező csap össze. Bacsinszkytől a tavalyi kiemelkedő éve után idén egyelőre visszafogottabb teljesítményt láthattunk, bár Miamiban már kezdte azt a játékát hozni, ami a top 10-be repítette. Itt Rabatban is szépen menetel, ezen a meccsen is ő számít a favoritnak, de ahogyan az oddsokból is látszódik, kiélezett meccsre számíthatunk. Még 2010-ben a budapesti tornán találkoztak, akkor a svájci viszonylag simán nyert, de ebből messzemenő következtetést ne vonjunk le, hiszen azóta mindketten sokkal jobb játékossá váltak. Szoros, akár döntő szettes küzdelmet hozhat a mostani összecsapásuk.

Bacsinszky és Babos egymás ellen
Év Torna Borítás Győztes Eredmény
2010 Budapest Salak Bacsinszky 6:3, 6:2