Tippics

Úgy tűnik, valaki biztos a Puskás sorsában

Igencsak bátor szelvénnyel jelentkezett egyik felhasználónk, aki úgy tűnik, hajlamos hinni az összeesküvésekben.

Ha szeretnéd te is megnyerni kedvenc csapatod szurkolói sálját, töltsd fel szelvényed IDE kattintva!

Nem akármilyen érdekes szelvény került feltöltésre nemrég a Tippics rendszerébe, úgy tűnik, valaki nagyon érzi a Vasas vesztét a közelgő NB I-es utolsó fordulóban. Hahota nicknevű userünk egy hármas kötésnek szavazott bizalmat, amely három olyan mérkőzést tartalmaz, amelynek a végeredménye fontos lehet a 2016/17-es idény szempontjából.

Mint arról már mi is beszámoltunk, ha esetleg az MLSZ mégis meggondolja magát, és a 14 csapatos NB I-re voksol, akkor alighanem a jobbik kieső marad az első osztályban, ami a Debrecen győzelme mellett komoly érv. A Puskás pedig mégsem eshet ki, milyen ciki lenne ugyanis, ha a létszámbővítésnek éppen a felcsúti gárda lenne a nyertese, így tehát a Vasas "kell" hogy a 11. helyen végezzen.

A titokzatos fogadó megérzését támaszthatja alá az is, hogy mióta a nemzetközi bukik kihozták az oddsokat a 33. fordulóra, a Puskás Akadémia és az MTK győzelmének szorzója is majdnem három (!) tizedet csökkent. Így tehát különösen jól járt hahota nicknevű felhasználónk, hiszen ahelyett, hogy a neten 2.93-ért kombizta össze a három tippjét, a Tippmixen 3.18-szeres szorzóval lényegesen többet nyerhet, mint a netes bukiknál.

2016-04-30;212
184980