Premier League

Mourinho sorsa eldőlt, brutális összeget vág zsebre

  • hatharom.com

Az angol The Sun információi szerint 1-2 napon belül hivatalosan is bejelenthetik, hogy José Mourinho a következő szezontól a Manchester Unitedet irányítja.

Bár már gyakorlatilag hónapok óta téma a nemzetközi sportsajtóban José Mourinho és a Manchester United leendő együttműködése, az utóbbi hetekben több forgatókönyv is napvilágot látott. Mint ahogy arról hatharom.com is beszámolt, a portugál menedzser neve a PSG-nél is felmerült, ám végül Laurent Blanc a BL-búcsú ellenére is megkapja a bizalmat a francia csapat milliárdos tulajdonosától. 

Ezek után felmerült, hogy a Tottenhammel parádés szezont produkáló Mauritio Pochettino veheti át Louis van Gaaltól az irányítást az Old Traffordon, és Ryan Giggs, a csapat élő legendája, jelenlegi pályaedzője is potenciális jelölt volt a kispadra. 

A világ legjobban fizetett menedzserei / Forrás:thesun.co.uk

Az angol The Sun szerint azonban rövid időn belül pont kerül a történet végére és José Mourinho érkezését akár már a hétvégén hivatalosan is bejelenthetik Manchesterben. Az újság szerint a portugálnak három évre szóló és 60 millió fontot garantáló szerződést kínálnak a Vörös Ördögök, amivel a világ legjobban fizetett szakvezetőjévé válik, megelőzve a nyáron szintén Manchesterbe tartó Pep Guardiolát. 

[1989063] 2016-05-01 15:05:00 Manchester United - Leicesterx;
184314