Sportfogadás

Íme a hétvégi "muszájkombi"

  • varin

Több csapatnak is kötelező nyernie hétvégén, ez pedig remek alkalmat szül egy bátor kombi összeállítására.

Sassuolo-Verona
Tipp: Sassuolo @1.50

A veronai csapat tisztes búcsúval köszönte meg a részvételt, a Milan legyőzése után a Carpi-Empoli találkozón esett ki a Hellas. A becsület tehát megmaradt, ám idegeben a Sassuolo ellen nem adnék sok esélyt a sárga-kékeknek. Berardiéknak ugyanis hajtaniuk kell a hatodik, Európa Liga-indulást jelentő helyért, amelytől már csak egy pont választja el a Sassuolót. A zöld-feketék ugyan nincsenek kirobbanó formában, de Torinóban fontos három pontot szereztek meg, így hazai pályán a már kiesett Verona ellen nem hiszem, hogy hibáznak.

Burnely-QPR
Tipp: Burnley @1.25

A helyzet ugyanaz, mint volt, a Burnley sorsa a saját kezében, amennyiben nyerik mindkét hátralévő meccsüket, irány a Premier League. Márpedig hazai pályán a QPR legyőzése nem szabad gondot okozzon, hiszen a londoniak pocsékul szerepelnek idegenben, ráadásul a Brighton is vágott nekik egy négyest nemrég. Nem fog már hibázni a Burnley, megnyerik a Championshipet.

Stoke-Sunderland
Tipp: Döntetlen vagy Sunderland @1.45

Minden pont egy fél győzelem a Sunderlandnek, amely sorsa a saját kezdében van. A Fekete Macskák rendszerint megtátosodnak a szezon végeztével és most is szorgosan gyűjtögetik pontjaikat. Utolsó tíz meccsükön csak kétszer szenvedtek vereséget, de leikszeltek például a Poollal, az Arsenallal és verték a Manchestert. A Stoke-nál már nincs hatalmas motiváció, utolsó három meccsükön kaptak 12 gólt, előtte a Swansea és a Southampton is ponttal távozott a Britanniából. Nem lepne meg, ha Defoe-ék nyernének, de egy pont minimum a jutalma lesz a küzdésüknek.

Leverkusen-Hertha
Tipp: Leverkusen @1.63

Pontot tenne a bronzcsata végére a Leverkusen, ha legyőzné hazai pályán Dárdai Paliékat. Kell is a három pont a Kusennek, hiszen a Mönchengladbach könnyedén feljöhet rájuk, ha "elbóbiskolnak". Chicharitóék utolsó hat bajnokijukat megnyerték, 7-0-s gólkülönbséggel, a Hertha viszont kipukkadt, még a Hannover is túl sok volt nekik hazai pályán.

Betis-Barcelona
Tipp: Barcelona @1.13

Oddsnövelésnek kitűnő lesz, ráadásul így teljessé válik a topligás kombi. A Barcelona véleményem szerint már nem hibázik, a Depor és a Gijon ellen megmutatták, hogy kell nekik a bajnoki cím. A Betis nyerte ugyan utolsó két hazai meccsét, de a Las Palmas és a Levante nem Barcelona. Sima vendégsikert várok, nem bukja már el a La Ligát a katalán gárda.

Topligás kombi a    -n
Kezdés Mérkőzés Tipp Odds
Szombat 16:00 Stoke - Sunderland X2 1.45
Szombat 18:30 Betis - Barcelona Barcelona 1.13
Szombat 20:30 Leverkusen - Hertha Leverkusen 1.58
Vasárnap 15:00 Sassoulo - Verona Sassoulo 1.50
Hétfő 17:45 Burnley - QPR Burnley 1.25
5-ös kötés - odds: 4.85