Bajnokok Ligája

Elmaradt az adok-kapok, gól nélküli remi Manchesterben

  • hatharom.com

Gól nélküli döntetlennel végződött a Manchester City és a Real Madrid mérkőzése a labdarúgó Bajnokok Ligája első elődöntőjében. A gólhoz a Cristiano Ronaldo nélkül felálló spanyol alakulat állt közelebb. Semmi nem dőlt el, továbbra is nyitott a párharc.

Nem született gól az első mérkőzésen

Bár a keddi mérkőzés előtt a bukmékerek szinte készpénznek vették, hogy gólokat látunk mindkét csapattól, végül elmaradt a nagy adok-kapok és egy kissé unalmas mérkőzést láthatott a nagyérdemű.

A Real Madridnál nem sokkal a mérkőzés előtt derült ki, hogy Cristiano Ronaldo sérülése nem jött rendbe, így a portugál klasszis nélkül kellett a királyi gárdának pályára lépnie. CR7 hiányában a madridi csapat nem tűnt igazán veszélyesnek, ugyanakkor a City sem tudott fogást találni a Pepe vezette spanyol védelmen, így az első játékrész tulajdonképpen úgy ért véget, hogy egyetlen említésre méltó helyzetet sem írhattunk fel.

A fordulás után már élvezetőbb lett a találkozó, a játékrész második felére a Real Madrid pedig átvette a mérkőzés irányítását és sorra alakította ki a helyzeteit. Jesé kapufája mellett Bale centikkel mellé menő lövése borzolta a hazai drukkerek kedélyeit, majd a hajrában Joe Hart mutatott be két igen nagy bravúrt. A Manchester City ezen a meccsen elsősorban a biztonságra törekedett és végül le is hozta kapott gól nélkül a találkozót, ugyanakkor egy 0-0-val elutazni a Bernabéu-ba, nem egy biztató felállás. Folytatás két hét múlva Madridban.

[2217815] 2016-04-26 20:45:00 Manchester City - Real Madridx;
Percről percre: Manchester City - Real Madrid x